detector.media
26.03.2018 14:10
Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»
Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»
27 березня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра п'ятого сезону детективних історій «Агенти справедливості»

Про це йдеться в релізі каналу.

Як повідомляє «Україна», робота над 40 серіями нового сезону проекту «Агенти справедливості» власного виробництва каналу «Україна» тривала близько 5 місяців. Проект знімали в Києві та Київській області.

«Глядачів чекають неочікувані повороти в сюжетній лінії серіалу. Наші герої, як завжди, поспішають на допомогу людям, і їм це, на щастя, вдається. Але поряд з цим у новому сезоні буде багато внутрішніх ліній: і з друзями агентів, і між головними героями. Наша команда підготувала багато пригод і захоплюючих історій, тому сезон вийшов дуже динамічним», – розповіла акторка Лариса Пономаренко.

Як і раніше, головні герої серіалу – журналісти Вадим Зорін та Наталія Дзюбенко.

«У п'ятому сезоні, крім життя головних героїв, пов'язаного з роботою та проведеними розслідуваннями, розкривається їхня особиста лінія. Друзі, взаємини, переживання, вчинки, що вимагають самозречення – все це наповнює життя наших героїв і виводить їх на новий психологічний рівень відкритості перед глядачем. Усі таємниці будуть розкриті. Головне – не втрачати можливості, бути уважним і готовим до дії. Їхнє життя наповнюється любов'ю та щастям», – поділився актор Олексій Зорін.

Прем’єра нового сезону документальних історій «Агенти справедливості» відбудеться на телеканалі «Україна» 27 березня о 13:00.

Нагадаємо, «Агенти справедливості» - це незалежне детективне розслідування реальних злочинів. Кожна серія представляє окрему детективну історію. Виробництвом проекту займається продакшн компанія «Теле Про». 

Другий сезон проекту вийшов на телеканалі «Україна» в осінньому сезоні. Третій сезон серіалу вже був україномовним. Четвертий сезон детективних історій вийшов на каналі 28 листопада.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY