Олександр Пономарьов представлятиме Україну на “Євробаченні-2003”Kreschatic

13 Лютого 2003
825
13 Лютого 2003
17:52

Олександр Пономарьов представлятиме Україну на “Євробаченні-2003”Kreschatic

825
Олександр Пономарьов представлятиме Україну на “Євробаченні-2003”Kreschatic
Національна телекомпанія України провела прес-конференцію, присвячену підготовці до участі у пісенному форумі “Євробачення” (“Evrovision”). Торік НТКУ, яка має представництво в Європейській мовній спілці, вперше показала престижний фестиваль, започаткований навесні 1956 року в Лугано (Швейцарія). За умовами конкурсу, це було потрібно для того, щоб і українські виконавці виступили на “Євробаченні-2003”. Право представляти вітчизняного співака надано Національній телекомпанії. За підсумками внутрішнього відбору, щасливцем став семикратний володар титулу “Найкращий співак України” Олександр Пономарьов, повідомив журналістам президент НТКУ Ігор Сторожук. Ні Пономарьов, ні Сторожук не змогли сказати, який саме твір прозвучить 24 травня у Ризі (Латвія). Річ у тім, що нині ще триває конкурс пісні для Олександра. У ньому, крім вітчизняних авторів, беруть участь автори й композитори з Німеччини, Швеції, Фінляндії, Австралії, Канади і Мальти. Таким чином Пономарьову вже запропонували 52 пісні на вибір. До 20 березня він має визначитися, з якою піснею вийде на конкурсну сцену. Її треба виконати англійською мовою. До слова, Пономарьов нещодавно повернувся з Прибалтики, де на запрошення Латвійського телебачення як почесний гість 1 лютого виступив у фіналі національного пісенного конкурсу в місті Вентспілс. Прибалтика вже другий рік поспіль проводить фінал “Євробачення”. Торік гостей приймала Естонія, тепер — столиця Латвії. Це почесне право вона отримала після перемоги молодої вокалістки, рижанки Наталі Наумової — підопічної знаменитого маестро Раймонда Паулса. Щороку пряма телевізійна трансляція з популярного музичного конкурсу здійснюється на десятки країн світу. Вона охоплює аудиторію понад сто мільйонів глядачів. Свого часу у фіналі “Євробачення” брали участь Алла Пугачова, Філіп Киркоров, Алсу, групи “Мумій Тролль” і “Прем’єр-міністр”.

Kreschatic
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду