Продовжено досудове слідство у справі вбивства Ігоря Александрова - ГенпрокуратураУНІАН

31 Січня 2003
602
31 Січня 2003
17:11

Продовжено досудове слідство у справі вбивства Ігоря Александрова - ГенпрокуратураУНІАН

602
Продовжено досудове слідство у справі вбивства Ігоря Александрова - ГенпрокуратураУНІАН
Особи, які скоїли вбивство українського журналіста Георгія Гонгадзе, на даний час не встановлені, йдеться у відповіді Генеральної прокуратури України на звернення генерального секретаря "Репортерів без кордонів" Робера МЕНАРА та президента Інституту масової інформації Алли ЛАЗАРЕВОЇ щодо стану розслідування вбивств журналістів Г.Гонгадзе та Ігоря Александрова.

Як повідомляє ІМІ, Генпрокуратура також поінформувала, що продовжено терміни досудового слідства по кримінальній справі за фактом вбивства директора слов'янської телекомпанії "ТОР" І.Александрова. Керівник слідчої групи Юрій УДАРЦОВ, який брав безпосередню участь у переслідуваннях І.Александрова, переведений "на іншу ділянку роботи" (його призначено прокурором Сумської області), а державного обвинувача на процесі Юрія Вередюка БАЛЄВА переведено на посаду прокурора м.Макіївки.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
602
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду