Представники українських і російських телеканалів констатують необхідність тіснішої інтеграції в інформаційний простір країнУНІАН

24 Січня 2003
736
24 Січня 2003
11:01

Представники українських і російських телеканалів констатують необхідність тіснішої інтеграції в інформаційний простір країнУНІАН

736
Представники українських і російських телеканалів констатують необхідність тіснішої інтеграції в інформаційний простір країнУНІАН
Представники українських та російських телеканалів і радіостанцій констатують необхідність більш тісної інтеграції в інформаційний простір країн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це, зокрема, сказав сьогодні на прес-конференції після закінчення круглого столу «Україна-Росія. Співробітництво в галузі телебачення і радіомовлення» директор юридичної дирекції ОАО «ТВ-Центр» з Москви Ігор ЄРЬОМІН.

За його словами, сьогоднішній «круглий стіл» став дійсно корисною розмовою для обох сторін. Він також наголосив, що Росії наразі не вистачає органу, подібного до існуючої в Україні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка, зокрема, займається проблемами ліцензування телеканалів і радіостанцій.

На прес-конференції також було зазначено, що на «круглому столі» обговорювалися законодавча база України і Росії в плані забезпечення діяльності теле- та радіокомпаній, а також досвід співробітництва наших країн.

Крім того, за словами учасників «круглого столу», на цьому заході було визнано існування спільних проблем України та Росії в галузі телебачення і радіомовлення. Зокрема, говорячи про Україну, наголошувалося на необхідності ратифікації в нашій державі конвенції про транскордонне мовлення та про необхідність прийняття закону про кабельне телебачення.

Участь у роботі «круглого столу взяли, зокрема, представники таких відомих російських каналів, як РТР, НТВ, «ТВ-Центр», а з українського боку, окрім представників регіональних та кабельних мереж, працівники телеканалів «Інтер», УТ-1, ICTV, «Тоніс», «Київ».

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду