detector.media
24.01.2003 11:01
Представники українських і російських телеканалів констатують необхідність тіснішої інтеграції в інформаційний простір країнУНІАН
Представники українських та російських телеканалів і радіостанцій констатують необхідність більш тісної інтеграції в інформаційний простір країн.

Як передає кореспондент УНІАН, про це, зокрема, сказав сьогодні на прес-конференції після закінчення круглого столу «Україна-Росія. Співробітництво в галузі телебачення і радіомовлення» директор юридичної дирекції ОАО «ТВ-Центр» з Москви Ігор ЄРЬОМІН.

За його словами, сьогоднішній «круглий стіл» став дійсно корисною розмовою для обох сторін. Він також наголосив, що Росії наразі не вистачає органу, подібного до існуючої в Україні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, яка, зокрема, займається проблемами ліцензування телеканалів і радіостанцій.

На прес-конференції також було зазначено, що на «круглому столі» обговорювалися законодавча база України і Росії в плані забезпечення діяльності теле- та радіокомпаній, а також досвід співробітництва наших країн.

Крім того, за словами учасників «круглого столу», на цьому заході було визнано існування спільних проблем України та Росії в галузі телебачення і радіомовлення. Зокрема, говорячи про Україну, наголошувалося на необхідності ратифікації в нашій державі конвенції про транскордонне мовлення та про необхідність прийняття закону про кабельне телебачення.

Участь у роботі «круглого столу взяли, зокрема, представники таких відомих російських каналів, як РТР, НТВ, «ТВ-Центр», а з українського боку, окрім представників регіональних та кабельних мереж, працівники телеканалів «Інтер», УТ-1, ICTV, «Тоніс», «Київ».

УНІАН
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY