16 листопада – конференція Future Elections Summit

16 листопада – конференція Future Elections Summit

30 Жовтня 2017
956
30 Жовтня 2017
15:21

16 листопада – конференція Future Elections Summit

956
У четвер, 16 листопада, відбудеться перша в Україні конференція, присвячена використанню новітніх технологій для ефективних комунікацій із громадськістю, проведення політичних кампаній та перемоги на наступних виборах — Future Elections Summit
16 листопада – конференція Future Elections Summit
16 листопада – конференція Future Elections Summit

Конференція збере до 300 учасників, що визначають обличчя української політики та політичного маркетингу.

Серед доповідачів на Future Elections Summit будуть провідні українські спеціалісти, а також професіонали у сфері цифрової політики зі США, Великобританії та Франції — фахівці такого рівня в Україні вперше.

Colin Delany, США – digital-медіа консультант, 20 років досвіду у digital-політиці, засновник сайту epolitics.com, розповість про те, які онлайн-інструменти варто використовувати на виборах 2019.

Sebastián Rodríguez, Великобританія – засновник компанії Rollout Democracy, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для політичних проектів, розкаже, якими будуть політичні кампанії майбутнього та як використовувати data science, штучний інтелект та CRM платформи сьогодні.

Bruno JeanBart, Франція – засновник компанії Opinion Way, спеціалізується на проведенні іноваційних досліджень громадської думки, поділиться інноваційними методиками соціологічних досліджень, що популярні на заході.

На конференції також доповідатимуть спеціалісти з доповненої реальності, електронної демократії, data science та інші.

Купити квитки, а також детальніше ознайомитись з програмою конференції та іншими спікерами ви можете відвідавши сайт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду