Оголошено повну програму конференції «Телебачення як бізнес» 2017

Оголошено повну програму конференції «Телебачення як бізнес» 2017

13 Вересня 2017
932
13 Вересня 2017
19:31

Оголошено повну програму конференції «Телебачення як бізнес» 2017

932
Восьма щорічна конференція «Телебачення як Бізнес» 2017 відбудеться 21 вересня у рамках міжнародного медіа-форуму KYIV MEDIA WEEK
Оголошено повну програму конференції «Телебачення як бізнес» 2017
Оголошено повну програму конференції «Телебачення як бізнес» 2017

Конференцію традиційно відкриє Саміт медіалідерів за участю керівників найбільших медіагруп і каналів України: Олександра Богуцького (ICTV), Ганни Безлюдної (Inter Media Group), Олександра Ткаченка (1 + 1 Media), Євгена Лященка (Медіа Група Україна), Сергія Созановського (FILM. UA Group) і Влада Ряшина (Star Media). Медіалідери поділяться позитивною динамікою виробництва власного контенту і його успіхом на світовому ринку, розкажуть про найбільш гострі питання індустрії та шляхи їх вирішення, поділяться експертною думкою щодо актуальних державних, індустріальних і соціальних ініціатив в медіа сфері. Також будуть порушені питання боротьби з піратством, фінансового управління, поліпшення доступності мовлення і посилення інформаційної безпеки.

Друга секція конференції буде присвячена нагальним проблемам, успіхам і тенденціям рекламного ринку. Панельна дискусія: «Активність рекламного ринку України, тенденції та прогнози» в цьому році пройде в оновленому форматі, зібравши під модерацією Генерального директора «Publicis Groupe Ukraine» Олега Попенка експертні думки керівників найбільших сейлз-хаусів і рекламних агенцій. Також в рамках секції відбудуться три доповіді з перших вуст топ-менеджерів рекламних агенцій:name="_GoBack">

Світлана Калініна, Керуючий партнер «Kwendi Media Audit» та Андрій Таранов, Партнер компанії «Kwendi» в своїй доповіді «ТВ аудиторія vs Digital аудиторія, або просто люди» розкажуть про динаміку споживання ТБ і онлайн контенту на тлі демографічних змін в Україні, а також яким чином можна порівняти сукупний вплив ТВ + онлайн відео на цільові групи.

Павло Таяновський, Директор зі стратегії та інновацій «Carat Ukraine» розповість, як «вивести наше ТБ з пострадянського зомбі-лісу і жити довго та щасливо», використовуючи можливості ТВ для формування позитивних оцінок, здорових бажань і продуктивної поведінки населення.

Міла Крутченко, Chief Digital Officer Havas Media Ukraine та Аліна Котенко, Managing Director Havas Media Ukraine в своїй доповіді з'ясують конкуренти ТБ та Інтернет, або все ж плідні партнери. Зокрема, будуть розглянуті наступні тези:

• ТВ аудиторія дорослішає, а молодь надає перевагу Інтернету. Ключові відмінності в медіа споживанні і різні запити на контент

• ТВ та інтернет - взаємодоповнюючі медіа. Бімедійне планування дозволить використовувати сильні сторони і компенсувати слабкі

• Зростає крос-медійне споживання, увага глядачів перемикається на смартфон. Як перестати чинити опір і використовувати це для посилення ефекту від ТБ активностей

В рамках третьої секції на основі реальних кейсів будуть розглянуті історії успіху вітчизняних комедійних ТВ проектів, новинних служб, а також детально описані основні виклики і проблеми, які виникають на їхньому шляху. Окрема дискусія буде присвячена питанню розвитку відносин медіагруп з ринком PayTV. Ділитися своїм досвідом в рамках 3 секції будуть: Олексій Мустафін, «Медіа Група Україна», Володимир Павлюк, «СТБ», Оксана Соколова, «ICTV», Сергій Попов, «1 + 1 медіа», Федір Гречанінов, «StarLightMedia», Ярослав Пахольчук, «1 + 1 медіа», Денис Васянович, "Торсат", Олексій Гладушевський, «Новий канал», Іван Букреєв, «НЛО TV», Олена Васильєва, «1 + 1 медіа» та Олексій Бланар, «Дизель Студіо».

Також, в рамках заключної секції конференції, за участю представників Експертної ради УТА і ІТК, відбудеться презентація детальних планів по реорганізації і змінах регламенту оцінки робіт Національної телевізійної премії «Телетріумф».

Чекаємо вас на конференції 21 вересня в Hyatt Regency Kiev (вул. Алли Тарасової, 5)

Реєстрація на конференцію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
932
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду