Слідчі прокуратури доручили відповідним органам розшукати та затримати вбивць журналіста Георгія ГонгадзеУНІАН

12 Грудня 2002
649
12 Грудня 2002
19:08

Слідчі прокуратури доручили відповідним органам розшукати та затримати вбивць журналіста Георгія ГонгадзеУНІАН

649
Слідчі прокуратури доручили відповідним органам розшукати та затримати вбивць журналіста Георгія ГонгадзеУНІАН
Про це заявив Генеральний прокурор України Святослав ПІСКУН сьогодні під час зустрічі з незалежними експертами Парламентської асамблеї Ради Європи у справі Г.Гонгадзе Хансом Крістіаном КРЮГЕРОМ.

С.ПІСКУН також поінформував Х.КРЮГЕРА, що резолятивні документи, які були надані Парламентською асамблеєю РЄ Генпрокуратурі України щодо повного, об`єктивного та прозорого розслідування всіх обставин загибелі журналіста виконані.

Зараз, наголосив С.ПІСКУН, "стоїть питання про остаточне розкриття злочину і арешту осіб, які його скоїли".

Він також поінформував представника ПАРЄ про його зустріч, яка відбулась днями з членами тимчасової слідчої комісії ВР щодо розкриття вбивств Г.Гонгадзе, І.Александрова та інших журналістів.

Зі свого боку Х.КРЮГЕР сказав, що передасть Генпрокурору певні матеріали відносно розкриття справи Г.Гонгадзе, і після того, як С.ПІСКУН та слідча група ознайомляться з ними, представники ПАРЄ очікують "на коментарі".

Представник ПАРЄ також зазначив, що під час свого перебування в Україні він має намір обговорити з українською стороною юридичні і судові аспекти розкриття вбивства Г.Гонгадзе.

Делегація ПАРЄ прибула сьогодні в Україну з триденним візитом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду