detector.media
12.12.2002 19:08
Слідчі прокуратури доручили відповідним органам розшукати та затримати вбивць журналіста Георгія ГонгадзеУНІАН
Про це заявив Генеральний прокурор України Святослав ПІСКУН сьогодні під час зустрічі з незалежними експертами Парламентської асамблеї Ради Європи у справі Г.Гонгадзе Хансом Крістіаном КРЮГЕРОМ.

С.ПІСКУН також поінформував Х.КРЮГЕРА, що резолятивні документи, які були надані Парламентською асамблеєю РЄ Генпрокуратурі України щодо повного, об`єктивного та прозорого розслідування всіх обставин загибелі журналіста виконані.

Зараз, наголосив С.ПІСКУН, "стоїть питання про остаточне розкриття злочину і арешту осіб, які його скоїли".

Він також поінформував представника ПАРЄ про його зустріч, яка відбулась днями з членами тимчасової слідчої комісії ВР щодо розкриття вбивств Г.Гонгадзе, І.Александрова та інших журналістів.

Зі свого боку Х.КРЮГЕР сказав, що передасть Генпрокурору певні матеріали відносно розкриття справи Г.Гонгадзе, і після того, як С.ПІСКУН та слідча група ознайомляться з ними, представники ПАРЄ очікують "на коментарі".

Представник ПАРЄ також зазначив, що під час свого перебування в Україні він має намір обговорити з українською стороною юридичні і судові аспекти розкриття вбивства Г.Гонгадзе.

Делегація ПАРЄ прибула сьогодні в Україну з триденним візитом.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY