Грановський виходить з НацрадиУкраїнська правда

9 Грудня 2002
969
9 Грудня 2002
15:30

Грановський виходить з НацрадиУкраїнська правда

969
Грановський виходить з НацрадиУкраїнська правда
Володимир Грановський написав заяву про відставку з посади члена Нацради з питань телебачення і радіо.

Як повідомив УП сам Грановський, заяву він написав ще 2 грудня. "Причина - за станом здоров'я", - відзначив він. Більш повно прокоментувати причину звільнення Грановський пообіцяв після підписання указу.

"Це вже друга операція, - відзначив він. - Перша була у серпні, але тоді це було все усно. Зараз же все абсолютно офіційно. Заява пройшла через загальний відділ Нацради і наскільки мені відомо, вже пройшла візування в адміністрації президента", - сказав Грановський.

Він також зазначив, що не хотів афішувати своє звільнення під час парламентських слухань по свободі слова. "Сам задум слухань мені подобався, але потім відбулося протистояння. Мені б не хотілося вставляти свої 5 копійок, і дезорієнтувати ситуацію", - відзначив Грановський.

"Потрібно обговорювати проблему Національної ради, а не факт звільнення окремого члена", - сказав Грановський.

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду