16 червня - публічна розмова з Ейданом Уайтом «Сучасна журналістика. Виклики і візія»

12 Червня 2017
573
12 Червня 2017
18:14

16 червня - публічна розмова з Ейданом Уайтом «Сучасна журналістика. Виклики і візія»

573
У п’ятницю, 16 червня, з 19:00 до 21:00 выдбудеться публічна розмова з Ейданом Уайтом «Сучасна журналістика. Виклики і візія» (MediaHub, Київ, вул. Омеляновича-Павленка, 4/6, колишня вул. Суворова, 1 поверх, вхід з двору).
16 червня - публічна розмова з Ейданом Уайтом «Сучасна журналістика. Виклики і візія»

Популізм і патріотизм, пост-правда і фейки, пропаганда і «альтернативні факти», миттєва журналістика і гонитва за сенсаціями та збагаченням - чи є в цій мозайці сучасного медіаландшафту місце традиційним «золотим» етичним цінностям? Чи може медіспільнота подолати внутрішні суперечки та перетворитися на cуб’єктного гравця, стати справжньою 4-ю владою, і чи може саморегуляція сприяти цьому? Як журналістам і редакторам займаючи професійну позицію, не втратити контакту з аудиторією і  відповісти на виклики сучасного інформаційного середовища? Якими можуть бути журналістські і етичні стандарти у майбутньому?

Публічна розмова выдбудеться «Сучасна журналістика. Виклики і візія» з Ейданом Уайтом (Aidan White), головою і засновником міжнародного об’єднання «Мережа Етичної Журналістики» (Ethical Journalism Network), журналістом, який 24 роки обіймав посаду Генерального Секретаря Міжнародної Федерації Журналістів (МФЖ).

Пан Уайт писав для The Guardian, Financial Times, Sunday Times, був засновником Міжнародної асоціації із захисту свободи слова (IFEX) та Міжнародного інституту безпеки журналістів (INSI). Він ініцюював кампанію, в результаті якої  Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію (1738) з прав журналістів у зонах військового конфлікту.  

Організатори: Організація з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ), Комісія журналістської етики (КЖЕ).

Вхід за реестрацією

Подія у Facebоok

Контакти: 066 748 38 16, cje.info@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду