Информационное агентство Reuters сокращает число своих представительствrosbalt

25 Листопада 2002
732
25 Листопада 2002
11:18

Информационное агентство Reuters сокращает число своих представительствrosbalt

732
Информационное агентство Reuters сокращает число своих представительствrosbalt
Информационное агентство Reuters проводит масштабную реструктуризацию. Как сообщает Associated Press, представители компании заявили, что Reuters закрывает 8 из 22 своих представительств, работающих в режиме online по всему миру, и объединяет остальные 14. Закроются отделы в Швейцарии, Южной Африке, Мексике, Аргентине и Сингапуре. Агентство Reuters также объявило о планах открыть новое подразделение Reuter«s Knowledge, которое будет оказывать информационные услуги для инвестиционных банков.

Две недели назад агентство объявило, что оно провело контрольную проверку эффективности работы своих редакторов и по ее результатам увольняет несколько десятков человек. С июня 2001 года агентство предпринимает попытки снизить издержки и, в частности, уже сократило 2 750 сотрудников по всему миру, однако до сих пор сокращения не касались редакционных отделов.

rosbalt
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду