ICTV знову у фіналі PROMAXBDA GLOBAL AWARDS

ICTV знову у фіналі PROMAXBDA GLOBAL AWARDS

6 Травня 2017
668
6 Травня 2017
11:11

ICTV знову у фіналі PROMAXBDA GLOBAL AWARDS

668
Телеканал ICTV вкотре вийшов у фінал конкурсу найпрестижнішої світової премії в галузі дизайну – PROMAXBDA GLOBAL EXCELLENCE AWARDS 2017! Роботи департаменту промо і дизайну ICTV потрапили відразу у дві номінації.
ICTV знову у фіналі PROMAXBDA GLOBAL AWARDS
ICTV знову у фіналі PROMAXBDA GLOBAL AWARDS

У категорії Comedy Promo у фінал вийшов проморолик осіннього сезону концертів «Дизель Шоу», у якому «дизелі» стали справжніми грецькими богами. Суперниками ICTV у цій номінації стануть Viacom International Media Networks Swemea, Creative Services Entertainment Brands, Southern&Western Europe, Middle East and Africa (VIMN) та Comedy Central. Нагадаємо, що ця робота уже завоювала звання фіналіста європейського конкурсу PROMAXBDA EUROPE AWARDS 2017 в номінації Programme Promotion.

Ролик-бекстейдж «Дизель Боги» боротиметься за перемогу в номінації Behind The Scenes Promotion. Тут ICTV конкуруватиме зі світовими монстрами CNN Worldwide, NBC Entertainment Marketing&Digital та Audience Network.

Переможців цьогорічної премії назвуть на урочистій церемонії, яка відбудеться 8 червня в Лос-Анджелесі.

Торік телеканал ICTV став єдиним із українських каналів, який боровся за перемогу у фіналі PROMAXBDA GLOBAL EXCELLENCE AWARDS 2016. Роботи телеканалу стали фіналістами у трьох номінаціях премії.

Впродовж кількох років ICTV стабільно завойовує престижні нагороди PROMAXBDA. Роботи департаменту промо і дизайну телеканалу стають фіналістами як європейської, так і світової премії PROMAX. У 2013 році канал пройшов відбірковий етап європейської премії з дизайном проектів «Машина часу» і «Розіграш» та потрапив у трійку призерів, отримавши «бронзу» з ефірним оформленням програми «Провокатор». У 2014 році в європейський шорт-лист потрапили ефірне оформлення програми «Машина часу» (номінація «Програмна заставка»), серія роликів до 9 травня (номінація «Програма до спеціального заходу»), новорічні «Ялинки» («Коротке ID» і «Краще ефірне ID»). У 2015 році у фінальний шорт-лист PROMAXBDA EUROPE AWARDS увійшла робота команди ICTV з ефірним оформленням програми «Україна кримінальна». У 2016-му фіналістом премії став проморолик до прем’єрного серіалу осіннього сезону «Ніконов і Ко» в номінації «Типографіка».

Бронзову перемогу на світовій премії PROMAX телеканал отримав у 2014 році за дві роботи – оформлення програми «Машина часу» і логотип розважальної програми «Розіграш».


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду