28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві

28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві

11 Квітня 2017
813
11 Квітня 2017
16:13

28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві

813
28 квітня 2017 року в м. Миколаїв ГО «Детектор медіа» презентує онлайн-посібник для підлітків «МедіаДрайвер».
28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві
28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві

«МедіаДрайвер» — це мультимедійний онлайн-посібник, який складається з 16 інтерактивних розділів. Основне завдання посібника – допомогти громадянам правильно використовувати можливості медіа в повсякденному житті та у роботі, критично сприймати медіаконтент, відрізняти фейки та пропаганду. Посібник викладено у вільний доступ за посиланням: mediadriver.online.

Авторський колектив, який працював над онлайн-посібником,  складається із 16 авторів, які всі є відомими журналістами, експертами, викладачами.

Захід відбудеться  з 10:15 до 11:00  у приміщенні Палацу творчості учнів (м. Миколаїв, вул. Адміральська, 31)

Спікер:  Діана Дуцик, виконавча директорка ГО «Детектор медіа».

«МедіаДрайвер» створено та поширено за підтримки  Міністерства закордонних справ Чеської Республіки та Посольства Чеської Республіки в Україні.

З будь-яких питань щодо презентації просимо звертатись до Юлі Зелінської за тел.: (098) 446 61 95 або zelin.tk@gmail.com.

Презентація відбудеться в рамках Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Довідка:

Міжнародний конкурс шкільних медіа - найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в Конкурсі беруть участь тисячі газет, теле-, фото-, радіорепортажів шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів із 13 країн світу.

Організаторами Міжнародного конкурсу шкільних медіа є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Контактна особа від конкурсу: Вікторія Веселовська, 050-394-34-23.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду