detector.media
11.04.2017 16:13
28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві
28 квітня – презентація «МедіаДрайвера» у Миколаєві
28 квітня 2017 року в м. Миколаїв ГО «Детектор медіа» презентує онлайн-посібник для підлітків «МедіаДрайвер».

«МедіаДрайвер» — це мультимедійний онлайн-посібник, який складається з 16 інтерактивних розділів. Основне завдання посібника – допомогти громадянам правильно використовувати можливості медіа в повсякденному житті та у роботі, критично сприймати медіаконтент, відрізняти фейки та пропаганду. Посібник викладено у вільний доступ за посиланням: mediadriver.online.

Авторський колектив, який працював над онлайн-посібником,  складається із 16 авторів, які всі є відомими журналістами, експертами, викладачами.

Захід відбудеться  з 10:15 до 11:00  у приміщенні Палацу творчості учнів (м. Миколаїв, вул. Адміральська, 31)

Спікер:  Діана Дуцик, виконавча директорка ГО «Детектор медіа».

«МедіаДрайвер» створено та поширено за підтримки  Міністерства закордонних справ Чеської Республіки та Посольства Чеської Республіки в Україні.

З будь-яких питань щодо презентації просимо звертатись до Юлі Зелінської за тел.: (098) 446 61 95 або zelin.tk@gmail.com.

Презентація відбудеться в рамках Міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Довідка:

Міжнародний конкурс шкільних медіа - найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в Конкурсі беруть участь тисячі газет, теле-, фото-, радіорепортажів шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів із 13 країн світу.

Організаторами Міжнародного конкурсу шкільних медіа є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Контактна особа від конкурсу: Вікторія Веселовська, 050-394-34-23.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY