12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»

12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»

5 Квітня 2017
2435
5 Квітня 2017
16:58

12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»

2435
12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»
12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»

На ICTV стартують нові серії українського детективного серіалу «Пес» – продовження пригод сищика Макса і його вірного напарника, німецької вівчарки по кличці Пес. У попередньому сезоні Макс і Пес оголосили війну несправедливості і злочинному світу, яку продовжать і в нових серіях. Зараз вони – повноцінна команда, і кожен день ризикують собою, розслідуючи заплутані злочини. Нові серії легендарного серіалу «Пес» – з 12 квітня на ICTV!

У новому сезоні «Пса» на екрані знову з'являться улюблені глядачами актори Нікіта Панфілов, Андрій Самінін, Ольга Олексій, Михайло Жонін і, звичайно, вівчарка Граф, яка грає в серіалі головну роль. Традиційно героїв чекатимуть нові життєві випробування – і в сутичках зі злочинцями, і в любовних перипетіях.

– «Пес» – це такий серіал-трансформер, який можна робити тільки кращим і кращим, – каже виконавець головної ролі в серіалі Нікіта Панфілов. – Тут зібралися прекрасні актори. Міша Жонін привносить в серіал справжню комедію, Андрій Самінін додає якусь драму, Оля Олексій – співпереживання. Ну і, звичайно, «Пес» – це бойовик, тому екшн, стрілянина, погоні тут теж будуть. Новий сезон вийшов ще більш динамічним і цікавим. Романтичній історії тут теж знайдеться місце, як же без цього? Думаю, що з дружиною у мого героя Макса ще не все втрачено, він не залишає надії її повернути.

Над новими серіями працювала та ж знімальна група. Як і раніше, її очолили режисери Микола Каптан та Ігор Забара. Автори серіалу обіцяють, що в нових серіях «Пса» з'явиться ще більше гумору, іронії і жартів. Чимало буде і видовищних сцен, над якими працює група професійних каскадерів.

Нові серії українського серіалу «Пес» – з 12 квітня з понеділка по четвер о 21:20 на ICTV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду