detector.media
05.04.2017 16:58
12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»
12 квітня на ICTV стартує третій сезон детективного серіалу «Пес»

На ICTV стартують нові серії українського детективного серіалу «Пес» – продовження пригод сищика Макса і його вірного напарника, німецької вівчарки по кличці Пес. У попередньому сезоні Макс і Пес оголосили війну несправедливості і злочинному світу, яку продовжать і в нових серіях. Зараз вони – повноцінна команда, і кожен день ризикують собою, розслідуючи заплутані злочини. Нові серії легендарного серіалу «Пес» – з 12 квітня на ICTV!

У новому сезоні «Пса» на екрані знову з'являться улюблені глядачами актори Нікіта Панфілов, Андрій Самінін, Ольга Олексій, Михайло Жонін і, звичайно, вівчарка Граф, яка грає в серіалі головну роль. Традиційно героїв чекатимуть нові життєві випробування – і в сутичках зі злочинцями, і в любовних перипетіях.

– «Пес» – це такий серіал-трансформер, який можна робити тільки кращим і кращим, – каже виконавець головної ролі в серіалі Нікіта Панфілов. – Тут зібралися прекрасні актори. Міша Жонін привносить в серіал справжню комедію, Андрій Самінін додає якусь драму, Оля Олексій – співпереживання. Ну і, звичайно, «Пес» – це бойовик, тому екшн, стрілянина, погоні тут теж будуть. Новий сезон вийшов ще більш динамічним і цікавим. Романтичній історії тут теж знайдеться місце, як же без цього? Думаю, що з дружиною у мого героя Макса ще не все втрачено, він не залишає надії її повернути.

Над новими серіями працювала та ж знімальна група. Як і раніше, її очолили режисери Микола Каптан та Ігор Забара. Автори серіалу обіцяють, що в нових серіях «Пса» з'явиться ще більше гумору, іронії і жартів. Чимало буде і видовищних сцен, над якими працює група професійних каскадерів.

Нові серії українського серіалу «Пес» – з 12 квітня з понеділка по четвер о 21:20 на ICTV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY