Україна і Ірак домовились про обмін культурно-мистецькою інформацією, УНІАН

12 Листопада 2002
509
12 Листопада 2002
19:12

Україна і Ірак домовились про обмін культурно-мистецькою інформацією, УНІАН

509
Україна і Ірак домовились про обмін культурно-мистецькою інформацією, УНІАН
Міністр культури і мистецтв України Юрій БОГУЦЬКИЙ і Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Ірак в Україні Музгер Аль-ДУРІ домовилися про обмін інформацією щодо міжнародних культурно-мистецьких заходів, який стане початком співробітництва між міністерствами культури двох країн.

Про це УНІАН повідомили у відділі з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків із громадськістю Міністерство культури і мистецтв України.

Під час зустрічі посол зазначив, що зараз його країна переживає лихоліття, проте між народами України та Іраку ніколи не було ворожнечі. За його словами, відносини між двома державами, фундамент яких було закладено ще у часи Київської Русі, завжди розвивалися за принципом добросусідських відносин.

Як зауважили у Мінкультури, сьогодні Україна має плідні контакти з Іраком у сфері освіти, спорту, успішно здійснюються спільні молодіжні проекти. Однак, близькосхідний регіон ще не освоєний Україною в сфері розвитку культурних відносин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
509
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду