Генпрокуратура не підтверджує і не спростовує інформацію про початок перевірки інформації про те, що одному з суддів Верховного Суду пропонували хабара

11 Листопада 2002
487
11 Листопада 2002
13:40

Генпрокуратура не підтверджує і не спростовує інформацію про початок перевірки інформації про те, що одному з суддів Верховного Суду пропонували хабара

487
Генпрокуратура  не підтверджує і не спростовує інформацію про початок перевірки інформації про те, що одному з суддів Верховного Суду пропонували хабара
Генеральна прокуратура України не підтверджує, але й не спростовує інформацію про те, що вона розпочала перевірку інформації про те, що одному з суддів Верховного Суду пропонували хабара у розмірі 500 тис. дол. за підтримку кандидатури Василя ОНОПЕНКА на посаду голови ВС (ця інформація прозвучала вчора ввечері в ефірі Першого національного телеканалу - УНІАН).

Як сказав кореспондентові УНІАН представник прес-центру Генпрокуратури, "нам нічого не відомо про це".

Вчора на телеканалі "1+1" ведучий програми "Епіцентр" з посиланням на «власні» джерела також повідомив, що у скандалі з намаганням дати хабара судді Верховного Суду фігурує народний депутат, член фракції БЮТ Михайло ПАВЛОВСЬКИЙ.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні о 15.00 відбудеться пленум Верховного Суду, де має бути обрано його нового голову.

24 жовтня Верховна Рада надала свою згоду на відставку голови Верховного Суду Віталія БОЙКА за його власним бажанням. 17 жовтня Верховна Рада призначила Василя ОНОПЕНКА суддею Верховного Суду.

Читайте також:

Микола Томенко звинувачує Генеральну прокуратуру в інформаційному кілерстві
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду