Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на «1+1»

Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на «1+1»

8 Лютого 2017
1408
8 Лютого 2017
14:39

Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на «1+1»

1408
Третій сезон «Ліги Сміху» стартує на телеканалі «1+1» уже 17 лютого. Відтепер Чемпіонат України з гумору виходитиме щоп'ятниці о 20:20, одразу після вечірніх випусків ТСН.
Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на «1+1»
Стала відома дата прем'єри третього сезону «Ліги сміху» на «1+1»

Цього року заявки на участь у Фестивалі подала рекордна кількість команд – 280. Традиційно відбірковий етап проходить в Одесі, куди вже приїхало 152 колективи з шести країн. Окрім українських команд спробувати свої сили в «Лізі сміху» приїхали гумористи з Молдови, Білорусі, Грузії, Польщі та Росії. Але тільки 20 команд дійдуть до першої гри, яка відбудеться 11 лютого в Одеському театрі музичної комедії, де ведучий проекту Володимир Зеленський оголосить офіційний старт нового сезону.

Передуватимуть гала-концерту два позаефірних етапи. В ході них редакторська група на чолі з креативним продюсером і редактором проекту Андрієм Чивуріним і редактором Чингісом Мазіновим відбере найдостойніших учасників, які виступатимуть перед членами журі. У тренерські крісла третього сезону знову сядуть актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець, ведучий «Голосу країни-7» Юрій Горбунов, переможець минулого сезону та ведучий шоу «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, шоумен і тренер «Голосу країни-7» Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Згідно з умовами проекту, кожен з них має право обрати собі дві команди, з якими спробує дійти до фіналу і поборотися за кубок переможця третього сезону.

Дивіться телевізійні версії гала-концерту «Ліги Сміху» 17 та 24 лютого на каналі «1+1», одразу після вечірніх випусків «ТСН».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба "1+1"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1408
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду