Еспресо покаже фільм #Вавилон13 - "10 секунд"

18 Січня 2017
954
18 Січня 2017
12:46

Еспресо покаже фільм #Вавилон13 - "10 секунд"

954
22 січня Еспресо покаже фільм творчого об'єднання #Вавилон13 - "10 секунд".
Еспресо покаже фільм #Вавилон13 - "10 секунд"
Документальна робота режисера Юлії Гонтарук - це історії людей, які постраждали від обстрілу міста Маріуполь системами залпового вогню Град, здійсненого проросійськими бойовиками 24 січня 2015 року. 10 секунд - саме стільки тривав обстріл, що для багатьох маріупольців став фатальним - відібрав життя рідних, дім, роботу, почуття безпеки і спокійний сон. 
Фільм зроблений у стилі "без коментарів", але невидима талановита режисерська робота та послідовність викладення вибраних історій дозволяє глядачеві проаналізувати глибинні причини трагічних подій на Сході та зробити висновки, потрібні для виховання майбутнього покоління українців. Дату 22 січня для показу фільму вибрано недаремно. За словами програмного дирекетора Еспресо Марії Гурської, це не лише вихідні напередодні другої річниці обстрілів Маріуполя - у цей день українці також відзначають день Соборності України - саме тому у праймі Еспресо запланований фільм, присвячений боротьбі за об'єднання українських земель сьогодні. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба Еспресо
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду