З’явився перший трейлер про українських супергероїв «Сторожова застава»

З’явився перший трейлер про українських супергероїв «Сторожова застава»

10 Січня 2017
1394
10 Січня 2017
10:16

З’явився перший трейлер про українських супергероїв «Сторожова застава»

1394
Компанія Kinorob представляє перший трейлер повнометражного українського фентезі «Сторожова застава». Трейлер вже можна переглянути на великому екрані у кінотеатрах та на офіційному YouTube каналі фільму. У широкий прокат перше фентезі про українських супергероїв вийде восени 2017 року.
З’явився перший трейлер про українських супергероїв «Сторожова застава»
З’явився перший трейлер про українських супергероїв «Сторожова застава»

Синопсис: Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це  у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічними істотами і  дізнається, що таке справжня хоробрість.

Переглянути трейлер можна за посиланням

«Жанр фентезі дуже складний для виробництва. В Україні не так багато локацій, де можна зняти фентезі. Фактично ці місця нам доводиться створювати за допомогою візуальних ефектів. Над цим працює фантастична команда спеціалістів, і в кожного горять очі, - розповідає Юрій Прилипко, продюсер фільму. – І в нас створені класні образи героїв – саме фентезійних. Наприклад, образ Голема - це сила, стихія, яку неможливо перемогти стандартними способами, котрі є в наших римовців... За допомогою костюмів та декорацій ми відтворили вражаючу історичну атмосферу, а завдяки такому обєму VFX – ми створимо по-справжньому фентезійний світ, сповнений магії та дива».

У широкий прокат «Сторожова застава» вийде восени 2017 року. «Дату прем’єри в Україні було перенесено на осінь 2017 року  у зв’язку з необхідністю синхронізації з міжнародними продажами стрічки, а також задля того, аби отримати найбільш виграшне місце у розписі фільмів у кінотеатрах», - пояснює причину зміни дати релізу фільму продюсер Єгор Олесов.

Нагадаємо, що картину, зняту за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського, випускає в прокат компанія B&H Film Distribution. Над створенням СGI і VFX ефектів працює українська студія Postmodern, володар багатьох престижних світових нагород, багаторазовий номінант на премію VES, аналогу премії Оскар у сфері візуальних ефектів. У створенні фільму також беруть участь члени ініціативної групи #КіноКраїна FILM.UA Group, StarLightMedia і Держкіно.

СТОРОЖОВА ЗАСТАВА

Слоган: Захисти минуле заради майбутнього

Режисер: Юрій Ковальов

Продюсер: Єгор Олесов, Юрій Прилипко

Сопродюсер: Володимир Локотко

Автор сценарію: Юрій Ковальов, Ярослав Войцешек, Сашко Дерманський

Оператор: Юрій Король

У ролях: Даниіл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев'янський, Слава Красовська, Наталя Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко та Олег Михайлюта (Фагот)

Художник-постановник: Владислав Одуденко

Художник з костюмів: Антоніна Белінська

Композитор: Микита Моісєєв

Режисер монтажу: Віктор Онисько

Постановка трюків: STANTALOT

CGI/VFX: Postmodern

Жанр: фентезі, пригоди

Дата релізу: 2017

Хронометраж: 115 хв

Країна: Україна

Виробництво: Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Офіційні сторінки фільму у соцмережах:

YouTube

Facebook

ВКонтакте

Instagram

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба FILM.UA
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1394
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду