Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»

Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»

26 Грудня 2016
1281
26 Грудня 2016
14:43

Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»

1281
З 19 грудня в ефірі телеканалу ZIK виходить новинний випуск «Про головне. Львів». Львівський корпункт ZIKу готує підбірку актуальної регіональної інформації, яка доповнює інформаційний бренд каналу «Перші про головне».
Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»
Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»

На черзі дня «Про головне. Львів» – місцеві події, розслідування, соціальні проблеми населення, локальна політика, приклади адаптації та реабілітації воїнів АТО та ін.

Регіональний новинний блок також містить журналістські  «серіали» – цикли сюжетів, об'єднані спільною темою, із анонсуванням кожного наступного матеріалу та відстеженням продовження висвітлених історій.

«Ми повертаємося в райони, до людей, шукаємо близькі їм теми, зокрема, з нашої канальної гарячої лінії. В проблемних темах докопуємося до дна – знаходимо причину і спосіб їх вирішення. Якщо проблема стосується великої кількості людей,  пропонуємо спосіб, як системно боротися з нею (наприклад, рішення місцевої ради) і домагаємося від відповідальних осіб, щоб вони діяли», – говорить про концепцію «Про головне. Львів» редактор Оксана Височанська.

Актуальні випуски новин можна переглянути на сторінці ІА «ZIK».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба ZIK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1281
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду