detector.media
26.12.2016 14:43
Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»
Телеканал ZIK запустив «Про головне. Львів»
З 19 грудня в ефірі телеканалу ZIK виходить новинний випуск «Про головне. Львів». Львівський корпункт ZIKу готує підбірку актуальної регіональної інформації, яка доповнює інформаційний бренд каналу «Перші про головне».

На черзі дня «Про головне. Львів» – місцеві події, розслідування, соціальні проблеми населення, локальна політика, приклади адаптації та реабілітації воїнів АТО та ін.

Регіональний новинний блок також містить журналістські  «серіали» – цикли сюжетів, об'єднані спільною темою, із анонсуванням кожного наступного матеріалу та відстеженням продовження висвітлених історій.

«Ми повертаємося в райони, до людей, шукаємо близькі їм теми, зокрема, з нашої канальної гарячої лінії. В проблемних темах докопуємося до дна – знаходимо причину і спосіб їх вирішення. Якщо проблема стосується великої кількості людей,  пропонуємо спосіб, як системно боротися з нею (наприклад, рішення місцевої ради) і домагаємося від відповідальних осіб, щоб вони діяли», – говорить про концепцію «Про головне. Львів» редактор Оксана Височанська.

Актуальні випуски новин можна переглянути на сторінці ІА «ZIK».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY