Зустрічайте нове розважальне шоу ООН на ТЕТ

Зустрічайте нове розважальне шоу ООН на ТЕТ

29 Листопада 2016
2599
29 Листопада 2016
17:05

Зустрічайте нове розважальне шоу ООН на ТЕТ

2599
Раз на рік лідери держав збираються на Генеральній Асамблеї ООН, щоб обговорити глобальні питання людства. Але питання потрібно не обговорювати, а вирішувати і підходити до цього з гумором. Тому телеканал ТЕТ у співпраці з IQ Production зібрали найкрутіших іноземців, які живуть в Україні не менше трьох років і добре розбираються в нюансах нашого життя. Вони створили власний саміт – шоу ООН, яке стартує 5 грудня в ефірі телеканалу ТЕТ і буде виходити з понеділка по п’ятницю о 19:00.
Зустрічайте нове розважальне шоу ООН на ТЕТ
Зустрічайте нове розважальне шоу ООН на ТЕТ

ООН – розважальне шоу формату панельної дискусії (panel show), в якому харизматичні іноземці з восьми країн (делегати ООН) вирішують проблеми українських реалій. На чолі «засідання» - українські ведучі з хорошим почуттям гумору: президент ООН - Фіма Константіновський, прем'єр-міністр - Нікіта Шевчук та спікер - Рома Міщеряков. На кожне засідання до студії приходить гість і пропонує на обговорення свою проблему. Теми обговорення хоч і не державного рівня, проте об'єднують усіх молодих людей, незалежно від місця їх народження та виховання. Що робити, аби не залажати на першому побаченні, як ввічливо послати власника квартири, який підвищує орендну плату і чи брати кредит на новий iPhone - це в межах здорового глузду? На ці та інші питання делегати ООН намагаються знайти спільне рішення.

«Усі канали говорять про проблеми та про життя. Тільки від цього проблеми меншими не стають. Ми вирішили подивитися на них зі сторони - тільки так можна зрозуміти, а чи дійсно це проблеми? Ми знайшли у фейсбуці іноземців, які живуть у нас в країні не менше трьох років, знають мову, відчули на собі особливості нашого життя - і попросили трьох молодих українців модерувати дискусію. Обговорення виявилося дуже цікавим і процес нас захопив», - розповідає генпродюсер каналу ТЕТ Вікторія Шульженко.

Рішення та програми міжнародних асамблей далекі від ваших проблем? Делегати з Франції, Італії, Куби, Венесуели, Китаю, Індії, Тунісу, Нігерії та Малі знайдуть відповіді на менш глобальні, але від того не менш важливі питання.  Шоу ООН - це серйозний зовнішній вигляд, серйозний підхід, серйозні хлопці, але несерйозне спілкування: ніякого офіціозу, скупих фраз і монотонного обговорення. Тільки живе, яскраве та наповнене гумором спілкування.

Ми не можемо дочекатися офіційної прем’єри шоу, тому вже розмістили один з випусків ООН на сайті ТЕТ - tet.tv/special/oon/. Не задоволені квартирою, яку знімаєте? Повірте, побачивши квартири наших делегатів ООН, ви зміните вашу думку. Актор Костянтин Войтенко розмірковуватиме з делегатами чи варто економити та грузнути в кредитах аби тільки не знімати квартиру в набридливих орендарів? Дивіться програму, поширюйте, коментуйте та пишіть свої враження.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба ТЕТ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду