Податкова міліція заявилася на квартиру батьків-пенсіонерів президента “Таких справ”Прес-служба "Таких справ"

24 Вересня 2002
723
24 Вересня 2002
17:47

Податкова міліція заявилася на квартиру батьків-пенсіонерів президента “Таких справ”Прес-служба "Таких справ"

723
Податкова міліція заявилася на квартиру батьків-пенсіонерів президента “Таких справ”Прес-служба "Таких справ"
Податкова міліція Солом`янського району міста Києва заявилася на квартиру Валентина і Олени Данилових, батьків-пенсіонерів президента видавничого і поліграфічного центру “Такі справи”. Господарі квартири заявили, що будуть спілкуватися з міліцією тільки у присутності адвоката.

Раніше старший слідчий Солом`янської податкової міліції Микола Васюк, викликавши чотирьох співробітників “Таких справ” на допит, відмовився брати їхні свідчення у присутності адвоката, як це передбачено законом.

Президент “Таких справ” Сергій Данилов вважає, що податківці не здатні довести злочинну діяльність очолюваного ним підприємства і тому вже давно застосовують найрізноманітніші брутальні методи тиску на керівництво “Таких справ” і його співробітників. “Тепер ось і до родичів добралися, - каже Сергій Данилов. - Особливо мерзенно, що вони намагаються діяти через літніх людей. Але мої батьки підготовлені до такого повороту й податківцям і в цьому випадку не вдасться нічого добитися”.

Тиск на “Такі справи” з боку податківців здійснюється з часу передвиборчої кампанії, коли підприємство надрукувало рекламу одній з опозиційній політичних сил. Податківці спочатку звинувачували фірму у відмиванні брудних коштів. Тепер закидають їм несплату податків на суму майже півтора мільйони гривень. Тричі суд не задовольняв позови податківців і прокуратури до “Таких справ” за відсутністю доказів.

Прес-служба "Таких справ"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
723
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду