detector.media
24.09.2002 17:47
Податкова міліція заявилася на квартиру батьків-пенсіонерів президента “Таких справ”Прес-служба "Таких справ"
Податкова міліція Солом`янського району міста Києва заявилася на квартиру Валентина і Олени Данилових, батьків-пенсіонерів президента видавничого і поліграфічного центру “Такі справи”. Господарі квартири заявили, що будуть спілкуватися з міліцією тільки у присутності адвоката.

Раніше старший слідчий Солом`янської податкової міліції Микола Васюк, викликавши чотирьох співробітників “Таких справ” на допит, відмовився брати їхні свідчення у присутності адвоката, як це передбачено законом.

Президент “Таких справ” Сергій Данилов вважає, що податківці не здатні довести злочинну діяльність очолюваного ним підприємства і тому вже давно застосовують найрізноманітніші брутальні методи тиску на керівництво “Таких справ” і його співробітників. “Тепер ось і до родичів добралися, - каже Сергій Данилов. - Особливо мерзенно, що вони намагаються діяти через літніх людей. Але мої батьки підготовлені до такого повороту й податківцям і в цьому випадку не вдасться нічого добитися”.

Тиск на “Такі справи” з боку податківців здійснюється з часу передвиборчої кампанії, коли підприємство надрукувало рекламу одній з опозиційній політичних сил. Податківці спочатку звинувачували фірму у відмиванні брудних коштів. Тепер закидають їм несплату податків на суму майже півтора мільйони гривень. Тричі суд не задовольняв позови податківців і прокуратури до “Таких справ” за відсутністю доказів.

Прес-служба "Таких справ"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY