У «Дизель Шоу» - знову прем’єра

У «Дизель Шоу» - знову прем’єра

19 Жовтня 2016
1282
19 Жовтня 2016
17:13

У «Дизель Шоу» - знову прем’єра

1282
У Києві з аншлагами пройшли два нові концерти «Дизель Студіо». В ефірі ICTV – вже з 21 жовтня
У «Дизель Шоу» - знову прем’єра
У «Дизель Шоу» - знову прем’єра

Нові яскраві образи, найсмішніші жарти і аншлаг в залі – відразу два концерти «Дизель Шоу» в один день пройшли в Києві. Телевізійну версію виступів можна буде побачити на ICTV вже з 21 жовтня.

«Боги гарного настрою» – так «дизелів» охрестили після виходу тематичної промокампанії, де вони виступили в образах олімпійських громовержців. «Божественні» образи так сподобалися гумористам, що навіть новий концерт вони почали саме в такому амплуа. На що «образилася» жіноча половина проекту – Вікторія Булітко, Яна Глущенко та Марина Поплавська. «Ми теж хочемо бути Богинями», – заявили дівчата. Розв'язку смішного конфлікту глядачі побачать вже в найближчу п'ятницю.

У прем'єрних випусках шанувальників «Дизель Шоу» чекає приємний сюрприз. Відзначивши, що публіка особливо добре сприймає вокальні номери, «дизелі» приготували ще більше смішних пісень у концертах. Жартівливі композиції у виконанні Євгена Сморигіна, Вікторії Булітко і Марини Поплавської традиційно викликали в залі овації.

Теми для жартів «дизелі» брали не з кіно і книг, а, як завжди, зібрали самі забавні, актуальні ситуації з простого життя. Стосунки між мамою і сином, чоловіком і дружиною, зятем і тещею, які актори «Дизель Шоу» обігравали у своєму стилі, змушували публіку сміятися до сліз. Яна Глущенко виступила в образі дружини-шопоголіка, Марина Поплавська зіграла педагога в дитячому садку. Єгор Крутоголов перевтілився в ведучу програми про культуру «Від джерел до джерел». Євген Сморигін виконав роль дідуся в дуже реалістичному і смішному номері про поліцію, В номері взяли участь Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Вікторія Булітко, Олег Іваниця, актори балету і актори масовки, а також пара собак: німецька вівчарка і йоркширський тер'єр. А завершили його гумористи піснею з красномовним рядком: «Все повернеться, обов'язково знову повернеться...».

Не пропустіть телевізійну прем'єру нових випусків найуспішнішого гумористичного проекту року «Дизель Шоу» – вже в цю п'ятницю, 21 жовтня, о 21:20 на ICTV!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба каналу ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду