detector.media
19.10.2016 17:13
У «Дизель Шоу» - знову прем’єра
У «Дизель Шоу» - знову прем’єра
У Києві з аншлагами пройшли два нові концерти «Дизель Студіо». В ефірі ICTV – вже з 21 жовтня

Нові яскраві образи, найсмішніші жарти і аншлаг в залі – відразу два концерти «Дизель Шоу» в один день пройшли в Києві. Телевізійну версію виступів можна буде побачити на ICTV вже з 21 жовтня.

«Боги гарного настрою» – так «дизелів» охрестили після виходу тематичної промокампанії, де вони виступили в образах олімпійських громовержців. «Божественні» образи так сподобалися гумористам, що навіть новий концерт вони почали саме в такому амплуа. На що «образилася» жіноча половина проекту – Вікторія Булітко, Яна Глущенко та Марина Поплавська. «Ми теж хочемо бути Богинями», – заявили дівчата. Розв'язку смішного конфлікту глядачі побачать вже в найближчу п'ятницю.

У прем'єрних випусках шанувальників «Дизель Шоу» чекає приємний сюрприз. Відзначивши, що публіка особливо добре сприймає вокальні номери, «дизелі» приготували ще більше смішних пісень у концертах. Жартівливі композиції у виконанні Євгена Сморигіна, Вікторії Булітко і Марини Поплавської традиційно викликали в залі овації.

Теми для жартів «дизелі» брали не з кіно і книг, а, як завжди, зібрали самі забавні, актуальні ситуації з простого життя. Стосунки між мамою і сином, чоловіком і дружиною, зятем і тещею, які актори «Дизель Шоу» обігравали у своєму стилі, змушували публіку сміятися до сліз. Яна Глущенко виступила в образі дружини-шопоголіка, Марина Поплавська зіграла педагога в дитячому садку. Єгор Крутоголов перевтілився в ведучу програми про культуру «Від джерел до джерел». Євген Сморигін виконав роль дідуся в дуже реалістичному і смішному номері про поліцію, В номері взяли участь Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Вікторія Булітко, Олег Іваниця, актори балету і актори масовки, а також пара собак: німецька вівчарка і йоркширський тер'єр. А завершили його гумористи піснею з красномовним рядком: «Все повернеться, обов'язково знову повернеться...».

Не пропустіть телевізійну прем'єру нових випусків найуспішнішого гумористичного проекту року «Дизель Шоу» – вже в цю п'ятницю, 21 жовтня, о 21:20 на ICTV!

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY