«Осінній коктейль». Новий випуск «Маршруту №1» розповість про тренди в напоях

28 Вересня 2016
553
28 Вересня 2016
18:01

«Осінній коктейль». Новий випуск «Маршруту №1» розповість про тренди в напоях

553
З першими осінніми холодами нам частіше хочеться випити чогось гаряченького. Зігріє «Маршрут №1»! Свіжий глянець розповість про найкращі напої для цієї пори та посуд, який їх «відкриє». Але не тільки…
«Осінній коктейль». Новий випуск «Маршруту №1» розповість про тренди в напоях

Про «Культуру на смак» у своїй традиційній колонці пише головний редактор Лариса Івшина: «Добре, що в Україні вона відроджується. Наприклад, я це фантастично відчула минулого року в одному ресторанчику у Львові: коли сир зроблено під Львовом, гарячий чорний хліб – у цій пекарні, моє улюблене сливове варення, з димком, зроблене теж у Львові, а прекрасне вино – з Бессарабії. Цей рецепт невеличкого частування – дуже осінній і водночас дуже український. І якраз такий, який пропонує нам нові смаки. Довгий час вважалося, що найкраще тільки французьке вино, чи тільки італійське, чи новозеландське абощо. Але що більше буде в людей довіри до своєї економіки, то дедалі більше українці насолоджуватимуться власним продуктом, запозичаючи, звісно, якісь гарні рецепти світу для творення свого «коктейлю».

Тільки в нашому «Маршруті №1» – інтерв’ю з Олексієм Островським, директором єдиного в Україні концептуального ресторану віскі WHISKY CORNER та членом Всеукраїнського клубу шанувальників віскі. А також – поради від засновників торгової марки «Колоніст» Алли та Івана Плачкових про те, як справді насолоджуватися вином. Крім того у глянці ви дізнаєтесь про найпоширеніші напрямки українського гастротуризму, а ще те, який напій у нашій країні найпопулярніший, які овочево-фруктові коктейлі зараз найдоречніші, які міста змагаються за звання «кавової столиці» України, і на додачу як твориться мистецький посуд із Покуття. Чи знали ви, що київським архіпастирям у XVIII столітті подавали мед, англійське пиво та пряну горілку? Про старовинні «рецепти» та смаки – теж у новому випуску «Маршруту №1» із назвою «Осінній коктейль».

Замовляйте «Маршрут №1. Осінній коктейль» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або дочекайтеся його появи в кіосках преси вже цієї п’ятниці!

Ольга ХАРЧЕНКО, «День»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
553
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду