22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»

22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»

8 Вересня 2016
1090
8 Вересня 2016
09:20

22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»

1090
22 вересня у рамках медіафоруму Kiev Media Week відбудеться VII конференція «Телебачення як бізнес», організована Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК)
22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»
22 вересня – VII конференція «Телебачення як бізнес»

Конференція пройде у Києві в готелі Hyatt Regency Kiev.

Цьогорічна конференція включатиме чотири панелі дискусії: «Самміт медіа лідерів», «Рекламний ринок 2016», «Промо 360 градусів», «Запуск нового каналу. Що потрібно знати новачкам», а також шість практичних доповідей від профільних експертів.

В рамках «Самміта медіалідерів» відбудеться обговорення найнагальніших питань індустрії знаковими фігурами медіасфери. В дискусії братимуть участь: Олександр Богуцький, директор-президент ICTV (модератор), Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 Медіа», Євген Лященко, директор Медіа-Холдинга «Медіа Група Україна», Влад Ряшин, засновник та генеральний продюсер Star Media, Сергій Созановський, співзасновник Film.ua Group.

В рамках панельної дискусії «Рекламний ринок 2016» йтиметься про ситуацію на рекламному ринку України в 2016 році, основних рекламодавців, об’єми та долі основних гравців, аналіз ринку та специфіку роботи у сучасних умовах. Дискусія пройде за участі: Олега Попенко, генерального директора Publicis Groupe Ukraine, Андрія Федоріва, голови правління Всеукраїнської рекламної коаліції, засновника і власника брендингового агентства Fedoriv, Андрія Андрющенко, uенерального директора Initiative, Тетяни Катрич, директора медіасервисів AGAMA communications, виконавчого директора Amplifi (Dentsu Aegis Network Ukraine) Юлії Карпушиної.

«Вплив позиціонування, іміджу та бренд-платформи каналу. Аналітика і соціологія. Як створити промо, яке «призведе» глядача. Ключове повідомлення та ключовий імідж. Як сказати, щоб тебе зрозуміли?». Про все це розкажуть фахівці з В2С просування компаній-лідерів медіаіндустрії, учасники панельної дискусії «Промо 360°»: директор з маркетингу дирекції маркетингу каналу Україна, Ольга Захарова (модератор), директор зі стратегічного маркетингу 1+1 медіа, Олена Мартинова, директор з промо та PR Нового каналу Ольга Балабан, директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна», Тетяна Свєтлова, керівника промо-дирекції «Інтера» Олексій Пасічник.

Про секрети та рецепти запуску нових каналів, від вибору цільової аудиторії та пошуку відповідного контенту до обрання шляхів доставки сигналу та виходу каналу в ефір, будуть розкриті в панельній дискусії «Запуск нового каналу, що потрібно знати новачкам» за участю: Віктора Шкробота, директора по управлінню та координації платних каналів і digital контента Film.ua (модератор), Андрія Мальчевського, директора департаменту дистриб'юції і розвитку мережі мовлення 1+1 Медіа, Олексія Шульдешова, керівник промогрупи StarMedia, Божени Шеремети, виконавчого директора Brain.TV

З темами доповідей можна ознайомитися у повній версії програми Конференції на офіційному сайті.

Реєстрація до участі в Конференції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1090
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду