НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine

НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine

9 Серпня 2016
1168
9 Серпня 2016
15:22

НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine

1168
12-14 серпня в Києві відбудеться масштабна подія – хіп-хоп фестиваль Red Bull BC One Camp Ukraine, медіа-партнером якого став телеканал НЛО TV. У форматі триденного міжнародного кемпу Red BULL BC ONE відбудеться вперше, і тільки 5 країн з усього світу були обрані для його проведення – Україна з-поміж них.
НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine
НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine

Свято хіп-хопу вже відбулося в Італії, Франції та Південній Африці. У серпні найбільший хіп-хоп фестиваль Східної Європи буде приймати Київ, і фінальним акордом Кемп відгримить в кінці року в Японії.

На відвідувачів «Арт-заводу Платформа» чекають три дні в світі хіп-хопу з найкращими представниками української та світової сцени: змагання у різних танцювальних стилях, батли один на один, майстер-класи, лекції та вечірки! Вуличний арт, музика, танці в стилі брейкінг, хіп-хоп, поппінг і хаус. Медіа-партнер фестивалю телеканал НЛО TV підготував для найяскравіших учасників приємні «заряджені» подарунки.

Red Bull BC One Camp Ukraine – фестиваль-табір, який відображає увесь творчий масштаб місцевої культури, і разом із брейкінгом об'єднує різні елементи хіп-хопу, вуличного танцю, мистецтва, музики і креативного самовираження. Це платформа, де збереться широке музично-танцювальне співтовариство з метою показати українську сцену і обмінятися знаннями і досвідом.

Атмосферу хіп-хоп свята створюватимуть всесвітньо відомі гості, зокрема й топові бі-бої: минулорічний переможець Battle Of The Year – Menno з Нідерландів, досвідчений французький брейкер Mounir і каліфорнієць RoxRite. Крім цього до Києва приїде справжній танцювальний десант у складі німецького хіп-хоп гуру RayBoom, французького хаус-артиста Frankwa, шведської королеви рухів Martha і французької поппінг-танцівниці Deydey.

Святковим завершенням триденного хіп-хоп табору стане Всеукраїнський фінал Red Bull BC One Ukraine Cypher – етап найпрестижнішого в світі змагання з брейкінгу в форматі один на один. 16 найкращих бі-боїв України змагатимуться за квиток у півфінал чемпіонату в Нагоя (Японія), переможець якого вступить в боротьбу за звання найкращого в світі в Red Bull BC One World Final.

Цього року змагання буде насправді видовищним, адже зібрався найпотужніший склад учасників за всю історію українського брейкінгу! А судити контест будуть багаторазові переможці міжнародних чемпіонатів - бі-бої MOUNIR (Франція), ROXRITE (США) і MENNO (Нідерланди).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба НЛО TV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду