detector.media
09.08.2016 15:22
НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine
НЛО TV став медіа-партнером хіп-хоп фестивалю Red Bull BC One Camp Ukraine
12-14 серпня в Києві відбудеться масштабна подія – хіп-хоп фестиваль Red Bull BC One Camp Ukraine, медіа-партнером якого став телеканал НЛО TV. У форматі триденного міжнародного кемпу Red BULL BC ONE відбудеться вперше, і тільки 5 країн з усього світу були обрані для його проведення – Україна з-поміж них.

Свято хіп-хопу вже відбулося в Італії, Франції та Південній Африці. У серпні найбільший хіп-хоп фестиваль Східної Європи буде приймати Київ, і фінальним акордом Кемп відгримить в кінці року в Японії.

На відвідувачів «Арт-заводу Платформа» чекають три дні в світі хіп-хопу з найкращими представниками української та світової сцени: змагання у різних танцювальних стилях, батли один на один, майстер-класи, лекції та вечірки! Вуличний арт, музика, танці в стилі брейкінг, хіп-хоп, поппінг і хаус. Медіа-партнер фестивалю телеканал НЛО TV підготував для найяскравіших учасників приємні «заряджені» подарунки.

Red Bull BC One Camp Ukraine – фестиваль-табір, який відображає увесь творчий масштаб місцевої культури, і разом із брейкінгом об'єднує різні елементи хіп-хопу, вуличного танцю, мистецтва, музики і креативного самовираження. Це платформа, де збереться широке музично-танцювальне співтовариство з метою показати українську сцену і обмінятися знаннями і досвідом.

Атмосферу хіп-хоп свята створюватимуть всесвітньо відомі гості, зокрема й топові бі-бої: минулорічний переможець Battle Of The Year – Menno з Нідерландів, досвідчений французький брейкер Mounir і каліфорнієць RoxRite. Крім цього до Києва приїде справжній танцювальний десант у складі німецького хіп-хоп гуру RayBoom, французького хаус-артиста Frankwa, шведської королеви рухів Martha і французької поппінг-танцівниці Deydey.

Святковим завершенням триденного хіп-хоп табору стане Всеукраїнський фінал Red Bull BC One Ukraine Cypher – етап найпрестижнішого в світі змагання з брейкінгу в форматі один на один. 16 найкращих бі-боїв України змагатимуться за квиток у півфінал чемпіонату в Нагоя (Японія), переможець якого вступить в боротьбу за звання найкращого в світі в Red Bull BC One World Final.

Цього року змагання буде насправді видовищним, адже зібрався найпотужніший склад учасників за всю історію українського брейкінгу! А судити контест будуть багаторазові переможці міжнародних чемпіонатів - бі-бої MOUNIR (Франція), ROXRITE (США) і MENNO (Нідерланди).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY