14 липня – презентація результатів медіа-моніторингу «Внутрішньо переміщені особи у дзеркалі регіональних ЗМІ»

11 Липня 2016
1118
11 Липня 2016
10:00

14 липня – презентація результатів медіа-моніторингу «Внутрішньо переміщені особи у дзеркалі регіональних ЗМІ»

1118
14 липня в інформаційному агентстві «Українські новини» для представників медіа та громадських організацій, які працюють з переселенцями, а також профільних державних міністерств та міжнародних організацій відбудеться презентація результатів третьої хвилі моніторингу регіональних ЗМІ на предмет висвітлення тематики внутрішньо переміщених осіб.
14 липня – презентація результатів медіа-моніторингу «Внутрішньо переміщені особи у дзеркалі регіональних ЗМІ»

Організатори презентації – виконавці проекту «Голос місцевих ЗМІ» за підтримки ЄС.

Після презентації відбудеться дискусія щодо того, як покращити якість журналістських матеріалів та заохотити медіа до глибшого висвітлення інтеграції вимушених переселенців, враховуючи нещодавні законодавчі зміни. Презентація відбудеться

Програма:

10:30 – 11:00  – Реєстрація

11:00 – 11:30  – Презентація результатів моніторингу за 1 – 14 червня. До вибірки увійшли 203 регіональних    ЗМІ (50 телеканалів, 66 газет і 87 онлайн-медіа) у 24-рьох областях:

  • Іван Годарський, медіа аналітик, словацька організація «Мемо98»
  • Леся Ярошенко, координатор регіонального медіа-моніторингу тематики ВПО, Асоціація «Спільний простір»
  • Олександр Чекмишев, доктор наук із соціальних комунікацій, консультант моніторингових проектів Асоціації «Спільний простір».

10:30 – 12:00 – експертна дискусія, порівняння результатів регіонального моніторингу із загальнонаціональними, напрацювання спільних рекомендацій для збалансованого висвітлення суспільно важливої тематики інтеграції вимушених переселенців.

Модератор: Максим Буткевич, правозахисник, журналіст, співзасновник та координатор проекту «Без кордонів».

Це вже третя хвиля моніторингу регіональних ЗМІ у рамках проекту «Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів», результати за жовтень та лютий Ви можете переглянути за посиланням regionalvoices.eu 

Проект «Голос місцевих ЗМІ» фінансується Європейським Союзом, впроваджується консорціумом організацій на чолі із Фундацією Томсон, МЕМО 98, Асоціацією «Спільний простір», Інcтитутом регіональної преси та інформації, Європейським центром журналістики. Проект покликаний зменшити можливість виникнення конфліктних ситуацій у громадах, що прийняли вимушених переселенців, через публікацію об’єктивних, збалансованих, етичних матеріалів у місцевих ЗМІ.

Контактна особа з питань акредитації  Олена Бондаренко  ukrainianmonitor@gmail.com, або тел. (044) 483 03 72 до 17:00 13 липня.

Презентація відбудеться 14-го липня 2016 р., у четвер, в інформаційному агентстві «Українські новини» (Київ, вул. Еспланадна, 20).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду