Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу

Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу

7 Липня 2016
2323
7 Липня 2016
15:41

Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу

2323
Телеканал «ПлюсПлюс» є єдиним анімаційним каналом в Україні, аудиторія якого невпинно збільшується четвертий рік поспіль від моменту запуску у 2012 році. Крім того, канал є безумовним лідером за дитячою аудиторією.
Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу
Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу

Червень 2016 року став найуспішнішим в історії каналу – частка «ПлюсПлюс» за комерційною аудиторією «Глядачі 4-35 років, Україна» досягла 7,7%, що є кращим результатом серед анімаційних каналів і 5-м результатом серед усіх телеканалів в Україні. Середньодобова аудиторія«ПлюсПлюс» у червні досягла 3 млн 25 тис. глядачів, серед яких 1 млн 162 тис. – діти у віці 4-14 років.

«Ми докладаємо дуже багато зусиль у будівництво чарівного світу телеканалу «ПлюсПлюс», у якому буде цікаво, безпечно та весело. Судячи з рейтингів, у нас виходить, і це дуже мотивує. Світ «ПлюсПлюс» дійсно прекрасний, і він дійсно захоплює, і не тільки дітей», – зазначила генеральний продюсер телеканала «ПлюсПлюс» Іванна Найда.

Додамо, що частка каналу за дитячою аудиторією «4-14 років, Україна» сягнула 19,3%, що є не лише кращим результатом серед усіх українських телеканалів, але й демонструє значний відрив від конкурентів – канал, що посідає 2-е місце у ТОП телеканалів України, має частку 9,8%.

*Показники розраховані на основі даних за період 2012-2016 рр. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК, оператор панелі – Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «ПлюсПлюс». Показники розраховані для цільових аудиторій «4-35, Україна», «4-14, Україна», «4+, Україна». Детальніше за показниками та позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

Прес-служба телеканалу «ПлюсПлюс»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба телеканалу «ПлюсПлюс»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду