detector.media
07.07.2016 15:41
Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу
Аудиторія каналу «ПлюсПлюс» перевищила 3 млн глядачів за добу
Телеканал «ПлюсПлюс» є єдиним анімаційним каналом в Україні, аудиторія якого невпинно збільшується четвертий рік поспіль від моменту запуску у 2012 році. Крім того, канал є безумовним лідером за дитячою аудиторією.

Червень 2016 року став найуспішнішим в історії каналу – частка «ПлюсПлюс» за комерційною аудиторією «Глядачі 4-35 років, Україна» досягла 7,7%, що є кращим результатом серед анімаційних каналів і 5-м результатом серед усіх телеканалів в Україні. Середньодобова аудиторія«ПлюсПлюс» у червні досягла 3 млн 25 тис. глядачів, серед яких 1 млн 162 тис. – діти у віці 4-14 років.

«Ми докладаємо дуже багато зусиль у будівництво чарівного світу телеканалу «ПлюсПлюс», у якому буде цікаво, безпечно та весело. Судячи з рейтингів, у нас виходить, і це дуже мотивує. Світ «ПлюсПлюс» дійсно прекрасний, і він дійсно захоплює, і не тільки дітей», – зазначила генеральний продюсер телеканала «ПлюсПлюс» Іванна Найда.

Додамо, що частка каналу за дитячою аудиторією «4-14 років, Україна» сягнула 19,3%, що є не лише кращим результатом серед усіх українських телеканалів, але й демонструє значний відрив від конкурентів – канал, що посідає 2-е місце у ТОП телеканалів України, має частку 9,8%.

*Показники розраховані на основі даних за період 2012-2016 рр. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК, оператор панелі – Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «ПлюсПлюс». Показники розраховані для цільових аудиторій «4-35, Україна», «4-14, Україна», «4+, Україна». Детальніше за показниками та позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

Прес-служба телеканалу «ПлюсПлюс»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY