23 червня -  засідання колегії Держкомтелерадіо

23 червня - засідання колегії Держкомтелерадіо

22 Червня 2016
945
22 Червня 2016
11:15

23 червня - засідання колегії Держкомтелерадіо

945
23 червня о 10.00 у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо.
23 червня -  засідання колегії Держкомтелерадіо
23 червня -  засідання колегії Держкомтелерадіо

На порядку денному розгляд питань:

  1. Про хід виконання Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Доповідач – Олексій Кононенко, начальник управління видавничої справи і преси.
  2. Про стан телерадіомовлення в прикордонних областях України. Доповідач – Микола Білоус, начальник управління телебачення і радіомовлення.
  3. Про стан виконання Навчального плану підвищення кваліфікації працівників засобів масової інформації в Укртелерадіопресінституті на 2015 – 2016 навчальний рік. Доповідач – Сергій Правденко, ректор Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси.
  4. Різне.

4.1. Про нагородження працівників інформаційної і видавничої сфер України. Доповідач – Богдан Червак, перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

4.2. Про план засідань колегії Держкомтелерадіо на друге півріччя 2016 року. Доповідач – Лілія Погребняк,  заступник начальника адміністративно-господарського управління – начальник відділу організаційно-планової роботи.

Акредитація  журналістів за телефоном 278-83-52 або за email: pr@tvradio.gov.ua

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
945
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду