detector.media
22.06.2016 11:15
23 червня - засідання колегії Держкомтелерадіо
23 червня -  засідання колегії Держкомтелерадіо
23 червня о 10.00 у приміщенні Національного прес-центру телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо.

На порядку денному розгляд питань:

  1. Про хід виконання Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Доповідач – Олексій Кононенко, начальник управління видавничої справи і преси.
  2. Про стан телерадіомовлення в прикордонних областях України. Доповідач – Микола Білоус, начальник управління телебачення і радіомовлення.
  3. Про стан виконання Навчального плану підвищення кваліфікації працівників засобів масової інформації в Укртелерадіопресінституті на 2015 – 2016 навчальний рік. Доповідач – Сергій Правденко, ректор Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси.
  4. Різне.

4.1. Про нагородження працівників інформаційної і видавничої сфер України. Доповідач – Богдан Червак, перший заступник Голови Держкомтелерадіо.

4.2. Про план засідань колегії Держкомтелерадіо на друге півріччя 2016 року. Доповідач – Лілія Погребняк,  заступник начальника адміністративно-господарського управління – начальник відділу організаційно-планової роботи.

Акредитація  журналістів за телефоном 278-83-52 або за email: pr@tvradio.gov.ua

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY