«Інтертелеком» розпочав співпрацю з MEGOGO

22 Квітня 2016
971
22 Квітня 2016
16:00

«Інтертелеком» розпочав співпрацю з MEGOGO

971
Для всіх, хто не уявляє гарного вечора без перегляду кіно і улюблених ТБ каналів, «Інтертелеком» пропонує новий сервіс «Інтертелеком-ТБ» в рамках співпраці з онлайн-кінотеатром MEGOGO.
«Інтертелеком» розпочав співпрацю з MEGOGO

Абоненти можуть оформити одну з трьох підписок: «Кіно і ТБ»: «Легка», «Оптимальна» або «Максимальна» — для доступу більш ніж до 22 000 годин кіно, мультфільмів, серіалів, телешоу і широкому вибору телеканалів на всій території покриття 3G-інтернету від «Інтертелеком». Зручна і проста підписка дозволяє швидко активувати послугу для всіх пристроїв: смартфона, планшета, комп'ютера і SmartTV, а тарифи з великими обсягами високошвидкісного трафіку — насолоджуватися переглядом улюблених фільмів та програм в будь-який час, навіть на ходу.

Підписка «Кіно і ТБ: Легка» з абонентською платою 37 грн/місяць надає доступ до 92 каналів та колекції з 5500 фільмів без реклами. «Кіно і ТБ: Оптимальна» — збалансована пропозиція: 97 каналів і доступ до колекції з 6500 фільмів без реклами за 77 грн/місяць. А підписка «Кіно і ТБ: Максимальна» за 147 грн/місяць забезпечує доступ до 139 каналів та колекції з 6500 фільмів без реклами.

Крім того, користувачі будь-якої підписки можуть замовити додаткові пакети: «FilmBox», що включає 7 зарубіжних тематичних каналів, за 39 грн/місяць і «Viasat Premium» з 2-ма HD‑каналами преміального кіно за 57 грн/місяць.

При оформленні передплати «Кіно і ТБ: Легка» «Інтертелеком» дарує місяць користування послугою без внесення абонентської плати.

«OTT сервіси, серед яких і онлайн-кінотеатр MEGOGO, користуються все більшою популярністю серед користувачів. Для того щоб забезпечити абонентам максимальний комфорт в користуванні затребуваними і якісними послугами, ми інтегрували наші сервіси — тепер абоненти можуть замовляти, оплачувати і управляти підписками «Кіно і ТБ» прямо в особистому кабінеті системи самообслуговування», — зазначив директор департаменту маркетингу і продажів компанії «Інтертелеком» Владислав Шульга.

«Повноцінний перегляд телеканалів і фільмів в будь-якому місці, де б ви не були — чи це не мрія?! Так, мабуть, абоненти Інтертелеком раніше дивилися MEGOGO, але тільки тепер з реалізацією спеціальної програми для них це буде набагато зручніше, комфортніше. Розвиток сервісів неможливий без колаборації з вагомими гравцями ринку. «Інтертелеком» — релевантний майданчик для реалізації продуктів MEGOGO та якісне рішення для регулярності подовження підписок», — розповів Іван Шестаков, директор з маркетингу онлайн-кінотеатру MEGOGO.

Прес-служба MEGOGO

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба MEGOGO
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду