detector.media
22.04.2016 16:00
«Інтертелеком» розпочав співпрацю з MEGOGO
Для всіх, хто не уявляє гарного вечора без перегляду кіно і улюблених ТБ каналів, «Інтертелеком» пропонує новий сервіс «Інтертелеком-ТБ» в рамках співпраці з онлайн-кінотеатром MEGOGO.

Абоненти можуть оформити одну з трьох підписок: «Кіно і ТБ»: «Легка», «Оптимальна» або «Максимальна» — для доступу більш ніж до 22 000 годин кіно, мультфільмів, серіалів, телешоу і широкому вибору телеканалів на всій території покриття 3G-інтернету від «Інтертелеком». Зручна і проста підписка дозволяє швидко активувати послугу для всіх пристроїв: смартфона, планшета, комп'ютера і SmartTV, а тарифи з великими обсягами високошвидкісного трафіку — насолоджуватися переглядом улюблених фільмів та програм в будь-який час, навіть на ходу.

Підписка «Кіно і ТБ: Легка» з абонентською платою 37 грн/місяць надає доступ до 92 каналів та колекції з 5500 фільмів без реклами. «Кіно і ТБ: Оптимальна» — збалансована пропозиція: 97 каналів і доступ до колекції з 6500 фільмів без реклами за 77 грн/місяць. А підписка «Кіно і ТБ: Максимальна» за 147 грн/місяць забезпечує доступ до 139 каналів та колекції з 6500 фільмів без реклами.

Крім того, користувачі будь-якої підписки можуть замовити додаткові пакети: «FilmBox», що включає 7 зарубіжних тематичних каналів, за 39 грн/місяць і «Viasat Premium» з 2-ма HD‑каналами преміального кіно за 57 грн/місяць.

При оформленні передплати «Кіно і ТБ: Легка» «Інтертелеком» дарує місяць користування послугою без внесення абонентської плати.

«OTT сервіси, серед яких і онлайн-кінотеатр MEGOGO, користуються все більшою популярністю серед користувачів. Для того щоб забезпечити абонентам максимальний комфорт в користуванні затребуваними і якісними послугами, ми інтегрували наші сервіси — тепер абоненти можуть замовляти, оплачувати і управляти підписками «Кіно і ТБ» прямо в особистому кабінеті системи самообслуговування», — зазначив директор департаменту маркетингу і продажів компанії «Інтертелеком» Владислав Шульга.

«Повноцінний перегляд телеканалів і фільмів в будь-якому місці, де б ви не були — чи це не мрія?! Так, мабуть, абоненти Інтертелеком раніше дивилися MEGOGO, але тільки тепер з реалізацією спеціальної програми для них це буде набагато зручніше, комфортніше. Розвиток сервісів неможливий без колаборації з вагомими гравцями ринку. «Інтертелеком» — релевантний майданчик для реалізації продуктів MEGOGO та якісне рішення для регулярності подовження підписок», — розповів Іван Шестаков, директор з маркетингу онлайн-кінотеатру MEGOGO.

Прес-служба MEGOGO

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY