«Зимову країну» на ВДНГ за три місяці відвідали понад 300 тисяч осіб

«Зимову країну» на ВДНГ за три місяці відвідали понад 300 тисяч осіб

30 Березня 2016
971
30 Березня 2016
18:10

«Зимову країну» на ВДНГ за три місяці відвідали понад 300 тисяч осіб

971
StarLightEntertainment закрив перший сезон двох своїх проектів 2015-2016 року: масштабної зони сімейних розваг «Зимова країна» та 3D-шоу «Вартові мрій»
«Зимову країну» на ВДНГ за три місяці відвідали понад 300 тисяч осіб
«Зимову країну» на ВДНГ за три місяці відвідали понад 300 тисяч осіб

«Ми зробили те, що здавалося неможливим, – говорить директор StarLightEntertainment Євген Мушкин. - Сумне і занедбане місце "на відшибі" перетворилося в центр якісного дозвілля для величезної кількості людей».

У дуже стислі терміни, задіявши виключно українських постановників, акторів, технічних фахівців, всього більше 100 осіб, StarLightEntertainment створили шоу світового рівня. І хоча це був не центр міста і холодна пора року, за три місяці на нього купили квитки понад 70 тисяч людей.

«Те, заради чого створювалася наша компанія, у нас вийшло: ми змінили уявлення українців про те, як можна проводити вільний час, створили нову традицію масових розваг. Всіх, звісно, цікавлять фінансові результати сезону, бо це перший проект у новій категорії в Україні. "Вартові мрій"окупилися вже в цьому сезоні. А повернення інвестицій в "Зимову країну" ми плануємо через два роки. Цього року багато було вкладено у будівництво атракціонів, ремонт павільйонів і закупівлю реквізиту: гірлянд, ковзанів, торгових будиночків, декорацій і багато іншого», - говорить Євген Мушкин.

Декорації для «Зимової країни» побудував ще один підрозділ холдингу – StarLightScenery. На свята наживо виступали українські виконавці: Сергій Притула та його «Вар’яти», ТНМК, «Антитіла», Олег Скрипка, ТІК, Руслана, «Пара Нормальних», «Скай», учасники «Х-Фактору», Оля Полякова, Дзідзьо.

Всього розважальну зону «Зимова країна» з 10 грудня 2015 до 10 березня 2016 відвідали понад 300 тисяч осіб.

Серед них було понад 3 тисячі дітей з незахищених верств населення: сиріт, дітей з обмеженими можливостями, вимушених переселенців. Вони побували на зимовому святі безкоштовно. Також близько 3500 дітей безкоштовно подивилися казку «Вартові мрій». Ці спеціальні відвідування StarLightEntertainment організовувала щодня.

Весь час роботи «Зимової країни 2015/2016» StarLightMediaпроводив регулярні опитування відвідувачів. Результати показали, що українці оцінюють «Зимову країну» як «європейську» зону сімейних розваг (про це сказали 80% відвідувачів) і ставлять їй 4,5 за 5-бальною шкалою. 88% респондентів оцінили «Зимову країну» на 4 бали і вище. Понад 90% людей сказали, что обов`язково порекомендують «Зимову країну» своїм рідним і близьким. 

«Відгуки відвідувачів, їх враження від наповнення, креативу, розваг, сервісу та інших важливих для якісного дозвілля критеріїв виправдали або перевищили очікування. Це був наш перший крок у новому напрямку, і зупинятися на досягнутому не плануємо. Крім розвитку бізнесу, на наш погляд, проект виконує важливу соціальну функцію. Коли багато дуже різних людей збираються і отримують позитивні емоції разом, це підвищує соціальну зв'язність, зміцнює тканину суспільства, підвищує соціальний оптимізм. А це те, що потрібно робити сьогодні в Україні», - впевнений Євген Мушкін.

Зараз StarLightEntertainment готує літній проект, який буде реалізований в тому ж Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ).

Прес-служба StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба StarLightMedia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду