«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!

«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!

26 Лютого 2016
1625
26 Лютого 2016
11:20

«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!

1625
Одна з найвпливовіших програм українського телепростору «Факти тижня з Оксаною Соколовою» відзначає своє 10-річчя. До ювілею команда тижневика готує спеціальний випуск програми, який вийде в ефірі телеканалу ICTV 28 лютого традиційно о 18.45.
«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!
«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!

10 років команда проекту, без перебільшення, пропускала крізь себе тисячі подій в Україні та світі. Вона навчилася читати між рядками, чути недосказане, знаходити приховане, аналізувати, шукати несподівані ракурси, робити висновки, аби щонеділі виходити в ефір з найцікавішими матеріалами. І ось тепер, перетнувши 10-річний рубіж, команда «Фактів тижня» вирішила озирнутися назад.

«10 років ми жили з нашою країною – в горі, і в радості, – коментує керівник департаменту публіцистичних проектів та ведуча «Фактів тижня» Оксана Соколова. – Наші журналісти були в епіцентрі усіх найгарячіших подій – там, де вершилася доля країни, і часто не вирішувалися проблеми простих людей. В нашій студії бували найтитулованіші політики, лідери, зірки. І сьогодні, нам є про що згадати».

Як змінилася політична еліта України за ці 10 років? Як виглядали наші політики у різні роки, що носили, з ким дружили і які обіцянки давали?

Які теми крокували нашими випусками з року в рік? І чому в Україні є проблеми, які не вирішуються роками?

Як ми дійшли у відносинах з Росією від братерства до війни? 10 років важкого сусідства.

І кого ми втратили за ці 10 років? Пам’яті цілого покоління символів епохи- видатних акторів кіно та естради.

Про все це команда «Фактів тижня» буде говорити у спеціальному випуску програми, спираючись на власний досвід, власні зйомки, власні ексклюзивні інтерв’ю. Вони бачили все це власними очима.

«Як буває на дні народження? Усі друзі збираються разом за столом і згадують найкращі та найяскравіші моменти життя. Сумні та радісні, – говорить Оксана Соколова. – Цієї неділі ми зустрінемося з нашими друзями – глядачами. За минулий рік їх було 30 мільйонів! Але за нашим столом місця усім вистачить. Заходьте!»

Аналізуючи минуле, журналісти зазирнуть і в майбутнє. І покажуть, якими бачать «Факти тижня» через 10 років. Не пропустіть знаковий спецвипуск останнього десятиліття 28 лютого о 18.45.

До ювілею «Фактів тижня» сайт ictv.ua підготував онлайн-проект, присвячений історії підсумкового тижневика. У ньому зібрані усі найважливіші спогади, розповіді, коментарі творців програми та пам’ятні світлини.

 

Прес-служба ICTV 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба ICTV
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1625
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду