detector.media
26.02.2016 11:20
«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!
«Факти тижня з Оксаною Соколовою» - 10 років в ефірі!
Одна з найвпливовіших програм українського телепростору «Факти тижня з Оксаною Соколовою» відзначає своє 10-річчя. До ювілею команда тижневика готує спеціальний випуск програми, який вийде в ефірі телеканалу ICTV 28 лютого традиційно о 18.45.

10 років команда проекту, без перебільшення, пропускала крізь себе тисячі подій в Україні та світі. Вона навчилася читати між рядками, чути недосказане, знаходити приховане, аналізувати, шукати несподівані ракурси, робити висновки, аби щонеділі виходити в ефір з найцікавішими матеріалами. І ось тепер, перетнувши 10-річний рубіж, команда «Фактів тижня» вирішила озирнутися назад.

«10 років ми жили з нашою країною – в горі, і в радості, – коментує керівник департаменту публіцистичних проектів та ведуча «Фактів тижня» Оксана Соколова. – Наші журналісти були в епіцентрі усіх найгарячіших подій – там, де вершилася доля країни, і часто не вирішувалися проблеми простих людей. В нашій студії бували найтитулованіші політики, лідери, зірки. І сьогодні, нам є про що згадати».

Як змінилася політична еліта України за ці 10 років? Як виглядали наші політики у різні роки, що носили, з ким дружили і які обіцянки давали?

Які теми крокували нашими випусками з року в рік? І чому в Україні є проблеми, які не вирішуються роками?

Як ми дійшли у відносинах з Росією від братерства до війни? 10 років важкого сусідства.

І кого ми втратили за ці 10 років? Пам’яті цілого покоління символів епохи- видатних акторів кіно та естради.

Про все це команда «Фактів тижня» буде говорити у спеціальному випуску програми, спираючись на власний досвід, власні зйомки, власні ексклюзивні інтерв’ю. Вони бачили все це власними очима.

«Як буває на дні народження? Усі друзі збираються разом за столом і згадують найкращі та найяскравіші моменти життя. Сумні та радісні, – говорить Оксана Соколова. – Цієї неділі ми зустрінемося з нашими друзями – глядачами. За минулий рік їх було 30 мільйонів! Але за нашим столом місця усім вистачить. Заходьте!»

Аналізуючи минуле, журналісти зазирнуть і в майбутнє. І покажуть, якими бачать «Факти тижня» через 10 років. Не пропустіть знаковий спецвипуск останнього десятиліття 28 лютого о 18.45.

До ювілею «Фактів тижня» сайт ictv.ua підготував онлайн-проект, присвячений історії підсумкового тижневика. У ньому зібрані усі найважливіші спогади, розповіді, коментарі творців програми та пам’ятні світлини.

 

Прес-служба ICTV 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY