Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського

Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського

23 Березня 2015
6043
23 Березня 2015
09:56

Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського

6043
Мені дзвонять щодо випадку з Коломойським і вдень, і вночі, і на вихідних. Досі я не дав жодного коментаря жодному ЗМІ. Щиро кажу, я просто не знаю як коментувати чиюсь хамську поведінку
Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського
Сергій Андрушко: Вітер проти Коломойського
Справді, я був шокований поведінкою Коломойського. Впевнений, в будь-якій цивілізованій країні урядник собі такого б не дозволив. Або вибачився б та пішов у відставку. А Коломойський, схоже, плюнув проти вітру, потрапив собі ж в обличчя та ще й розлетілось на інших представників влади. Йому всі кажуть - умийся, а він каже - ні, не буду. Так і ходить.

 

Загалом, я у нього лише тричі брав коментар. Перший раз зустрів його біля Парламенту, коли він приїхав в одній машині з депутатом Андрієм Іванчуком. Тоді він із посмішкою повідомив, що має три паспорти.

 

 

Другий раз – я побував на засіданні комісії з питань приватизації, де пан Коломойський зізнався про свій спільний бізнес інтерес (опосередкований) з головою комітету з питань економічної політики. Тим самим Андрієм Іванчуком, чий комітет саботував розгляд законопроекту, що мав би обмежити вплив Коломойського на "Укрнафту".

 

 

 

І третій раз – ви знаєте – біля "Укртранснафти". Вважаю даний випадок – тривожним дзвінком. Це перший прецедент після Євромайдану, коли урядник публічно зробив вчинок, "який порочить його як державного службовця", як сказано в догані. А ті, хто не злякаються догани, можуть і далі піти. Суспільство з цього випадку хотіло створити кращий для України прецедент.

 

Я вдячний за підтримку вам: Ненад Пеіч, Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода Рух "Стоп цензурі!", Громадське телебачення, Громадське телебачення Донбасу, Комітет з питань свободи слова, Міністерство з питань інформаційної політики, Рух "Чесно", Незалежна медіа профспілка України, Радіо Свобода, Сергій Лещенко, народний депутат Мустафа Наєм, народний депут Вікторія Сюмар, народний депутат Ольга Червакова, народний депутат Тарас Березовець, політтехнолог Аксинія Куріна, "Стоп цензурі!", Наталя Седлецька, Радіо Свобода, Дмитро Гнап, Слідство інфо, Ганно Гопко, народна депутатка, Настя Станко, Громадське ТБ, Роман Скрипін, Громадське ТБ, Олексій Мацука, Громадське, телебачення Донбасу, Сергій Грішин, Громадське ТБ, Богдан Кутєпов, Громадське ТБ.

 

Дякую також усім тим, від кого отримав дзвінок чи повідомлення у підтримку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сергій Андрушко, для «Української правди»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6043
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
3338 дн. тому
Правдоруб // 23.03.2015 10:09 Вот и все! Сразу облущилось золото с "Олигарха-патриота" :) И с 1+1 с Телекритикой тоже. Ресурсы начали отрабатывать вложенные в себя ресурсы. 1+1, который во время Революции Достоинства в самые жесткие моменты не прогибался под Янеком и Ко, стал на колени перед Беней и язычком Алочки Мазур и язычками других ведущих "плюсов" зализало ему очко до полного его исчезновения. Если кто-то сомневался, что Коломойский чем-то отличается от Ахметова, Янеков всех поколений или других украинских бандоолигархов, случай с Укртранснафтой и Укрнафтой сдернул с него маску. Вы думали, Беня не отдал Днепропетровск сепаратистам из патриорических побуждений? Что Днепр 1 и Днепр 2 создавался для защиты Украины?! Хрен там! Беня, в отличие от дурака Ахметова, понимал, что если в Днепре начнется "расеяприди", то он потеряет не только свой региона вместе со штаб-квартирой Привата, но и друцгие регионы, в которых у него интересы. И "Днепры", как показали события - это личная вооруженная гвардия Коломойского. Позор плюсам, позор Телекритике. Позор Ах*евшему вконец Бене!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду