Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2024 року

11 Жовтня 2024
315

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
315
Вступ України до НАТО та підвищення податків.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ у національному етері цієї доби не було.

У нічному шестигодинному блоці марафону працювала команда телеканалу «Рада». За цей час показали запис пленарного засідання Верховної Ради та повторили частину гостьової студії, яка була в етері напередодні.

З політичним та військовим оглядачем Олександром Мусієнком у студії «Ми — Україна» обговорили очікування від майбутньої зустрічі у форматі Рамштайн. Він сказав, що Україна потребує пришвидшення допомоги, тому до зустрічі готувалися всі відомства. Але її перенесли, щоб забезпечити участь Джо Байдена. 

Міжнародний оглядач Євген Костогризов розмірковував про ситуацію на Близькому Сході й участь США. За його словами, американці хочуть встановити мир у регіоні, зменшити свою військову присутність та переспрямувати ці ресурси на інші напрямки. Проте, крім встановлення миру, важливо буде його підтримувати. Знадобляться важелі впливу, як на Ізраїль, так і на Іран.

Олег Лісний, політичний коментатор, говорив про ймовірний вступ України до НАТО. Він сказав, що зараз усі країни бояться зруйнувати Росію, хіба що крім країн Балтії. Єдина дієва гарантія української безпеки — вступ до НАТО.

У блоці «Інтера» з військовим оглядачем Олександром Коваленком йшлось про напрямки, які ймовірно атакуватимуть росіяни.

Про роботу українських безпілотників говорили з керівником Центру протидії дезінформації при РНБО Андрієм Коваленком. Він коментував дії українських військових та їхній вплив на ворожу логістику й ресурси.


Підвищення податків коментувала народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк («Слуга народу»). Вона сказала, що планувалось відтермінувати введення військового збору для певних категорій ФОПів. Проте цю правку не врахували. Натомість вдалось підвищити податки для фінансових установ та банків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
315
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду