Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 вересня 2024 року

27 Вересня 2024
27

Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
27
Настрої у Грузії, ситуація на фронті та зустріч Зеленського з Гарріс.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 26 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків ICTV/СТБ та «1+1» у національному етері цієї доби не було.

Перші три години нічного етеру авдиторія нацмарафону дивилась повтор засідання Верховної ради України від 20 вересня. Канал зробив відповідну плашку на екрані – вона була у видно місці й читабельна

Економічний оглядач Олег Пендзин у блоці «Ми — Україна» сказав, що у 2025-2027 роках ані прожитковий мінімум, ані заробітна платня не ростимуть. Тобто по суті заморожуються соціальні стандарти. Це позначено у бюджетній декларації Уряду, сказав спікер.

Анатолій Замулко, тимчасово виконуючого обов’язки голови Державної інспекції енергетичного нагляду України, коментував графік відновлення  енергетики в Україні. Він сказав, що відставань немає, а іноземні партнери продовжують допомагати.

У блоці «Інтера» експерт з міжнародної економіки Іван Ус коментував проросійські настрої у Грузії. Якщо раніше Грузія випереджала Молдову та Україну на шляху до Євросоюзу, то тепер Україна й Молдова випереджають Грузію.

Військовий оглядач Денис Попович був гостем студії «Інтера». Там він розповідав про декілька напрямків російських атак. Зокрема, сказав, що у Вугледарі ситуація складна. 


Катерина Черногоренко описували результати своєї роботи на посаді заступниці міністра оборони України з питань цифрового розвитку та цифровізації. Зокрема, розповідала про запуск «Резерв+» та «Армія+» й інші сервіси для військовослужбовців.


Наживо в марафоні транслювали зустріч Володимира Зеленського із Камалою Гарріс, кандидаткою на посаду президентки Сполучених Штатів. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду