Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 вересня 2024 року

28 Вересня 2024
21

Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
21
Візит делегації України у Штати та успіхи ЗСУ на фронті.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1»

Блоку «Інтер», «Рада» у національному етері цієї доби не було.

У розмовній студії ICTV/СТБ онлайн гостею була волонтерка, засновниця благодійного фонду «UA Heart» Валерія Лозгачова. Вона розповідала про нагальну потребу з передової — зібрати кошти на мобільний засіб радіоелектронної боротьби, який можна почепити на авто. Він потрібен для  спецпризначенців, які невдовзі вирушать у Курську область, сказала Валерія.

Тетяна Сапьян, радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань, розповіла про  розслідування щодо двох колишніх українських народних депутатів — Козака та Медведчука. Спікерка розповіла, що зараз фахіці ДБР намагаються виявити та передати державі незаконно набуте майно родичів цих депутатів. Нагадаємо, їх звинуватили у державній зраді. Вона закликала усіх, хто володіє інформацією щодо прихованих активів Медведчука і Козака, повідомити про це на гарячу лінію ДБР.

Про візит української делегації до США та поведінку кандидатів на посаду тамтешнього президента говорили з директоркою програми безпекових студій ради зовнішньої політики «Українська призма» Ганною Шелест. Вона вважає, що українська делегація врахувала активну фазу виборчих перегонів.

У блоці «Ми — Україна» військовий оглядач Олександр Мусієнко коментував ситуацію у Вугледарі. Він вважає, що росіяни не візьмуть українських військових в оточення, цього ніхто не допустить, якщо ситуація погіршиться, військових виведуть. Ще він розповів про мобілізаційну кампанію в Росії. Спікер вважає, що в Росії охочих служити в армії мотивують грошима.


Юрій Гаркавий, командир 425-го окремого штурмового батайльону "Скала", розповідав про Покровський напрямок фронту. За останні тижні є успіхи, про все Гаркавий розповідати не може, але ЗСУ визволяють невеличкі населені пункти. Майже зі сміхом військовий розповів, що росіяни намагаються атакувати позиції ЗСУ на гольфкарах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду