Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 вересня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 вересня 2024 року

26 Вересня 2024
244

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 вересня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
244
Російський корабель «Адмірал Кузнєцов» поки не списаний та візит Зеленського у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 вересня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 вересня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом» й окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Рада», «Ми — Україна». 

Блоку «1+1» у національному етері цієї доби не було.

Вночі в марафоні показали кілька студійних розлогих інтерв'ю, у тому числі говорили з Героєм України Олександром Юрковським та з начальником штабу 2 парашутно-десантного батальйону 25 десантної Січеславської бригади Олексієм Касьяновим. Це була програма "Друзі ДШВ" Володимира Рунця у блоці  ICTV/СТБ.

Ситуацію на передовій під час онлайн включення у блоці «Інтера» коментував Дмитро Лиховій, речник Генерального штабу ЗСУ.

Голова українського центру безпеки та співробітництва Сергій Кузан розповідав про ймовірність переформатування частини російських Військово-морських сил у піхоту. Про те, що росіяни сформували механізований батальйон з екіпажу російського авіаносного крейсера «Адмірал Кузнєцов» повідомили OSINT-дослідники moklasen у соцмережі Х. Зараз цей корабель не може виконувати свої місії, сказав Кузан.

Про це ж продовжили говорити у блоці «Ради» з Дмитром Плетенчуком. Речник Військово-морських сил ЗСУ сказав, що вже не раз бувало, що в окопах зустрічали російських військових, які взагалі-то мали би працювати на флоті. Він, як і попередній спікер зауважили, що підготовка моряків потребує дуже багато часу, втім росіяни їх перекинули в інші підрозділи.

Списання російського корабля «Адмірал Кузнєцов» підтвердити Плетенчук не зміг.

Команда каналу «Рада» продовжила практику онлайн-включень із вулиць. Цього разу облаштували студію просто неба у Житомирі. Про безпекову ситуацію в регіоні говорили з Володимиром Капелістом, заступником начальника Управління превентивної діяльності поліції Житомирщини. А Олександр Кравець, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Житомирщини, розповідав про синхронізацію робіт із різними службами, які допомагають людям у воєнний час.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із двопартійною делегацією Конгресу США. У студії каналу «Ми — Україна» говорили, як президент намагається схилити американців дозволити нам бити західною далекобійною зброєю по важливих військових об’єктах на території Росії. Міжнародну політику України коментував Сергій Кузан.


Показали в етері марафону й виступ президента України Володимира Зеленського на засіданні Радбезу ООН. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
244
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду