Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 серпня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 серпня 2024 року

10 Серпня 2024
83

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 серпня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
83
Запуск Армія+ та вибори у США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 серпня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 серпня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1». 

Блоку «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалу «Інтер». Протягом шести годин показували повтори.

Про ситуацію на Херсонщині у студії телеканалів ICTV та СТБ розповідав представник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков. За його словами, росіяни постійно обстрілюють весь регіон та безпосередньо місто Херсон. Крім того, окупанти постійно б’ють дронами по автівках.

Ведуча нацмарафону та телеканалу СТБ Яна Брензей включалась до гостьової студії, аби розповісти про збір фонду «Повернись живим» на медичний та евакуаційний транспорт.

Катерина Черногоренко, заступниця міністра оборони, розповідала про застосунок «Армія+». Йшлось про запуск його функцій та запит військових на електронні рапорти. За словами гості, під час презентації застосунку представники Генерального штабу продемонстрували, що рапорт можна заповнити за дві хвилини. Також вона закликала командирів активніше лобіювати використання застосунку.

У блоці «Ми — Україна» про вибори у США та очікування від майбутніх дебатів між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс говорили з політичним коментатором Олегом Лісним. Він розмірковував про почуття гумору Гарріс та непередбачуваність Трампа. На думку гостя, команді республіканців важливо зробити свого кандидата більш раціональним та передбачуваним.

Також у блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з міністром фінансів Сергієм Марченком. Говорили про залучення коштів, які б могли наповнити бюджет. Гість сказав, що наразі шукають оптимальні варіанти  податків.


Із народним депутатом та бронзовим призером паризької Олімпіади Жаном Беленюком («Слуга народу») у студії «1+1» говорили про змагання та мотивацію українських спортсменів. За його словами, атлетів мотивують здобутки військових, а військові надихаються перемогами спортсменів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
83
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду