Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 липня 2024 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 липня 2024 року

14 Липня 2024
113

Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 липня 2024 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
113
Саміт НАТО та «Одеський кінофестиваль».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 липня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 12 липня 2024 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «1+1».

Блоку «Ради» у національному етері цієї доби не було.

У новинному слоті телеканалів ICTV та СТБ показали сюжет про виступ керівника Офісу президента Андрія Єрмака на громадському форумі на полях саміту НАТО.

Далі у гостьовій студії з народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу») говорили про саміт НАТО та його результати. За її словами, вже зараз багато бригад та батальйонів ЗСУ оцінюються за стандартами НАТО. Й українські військові можуть багато чому навчити натівських колег.

Про Одеський міжнародний кінофестиваль розповідала його генеральна директорка Анна Мачух. Ішлось про учасників та ключовий вектор цьогорічної події.

З політичним оглядачем Максимом Джигуном у студії «Ми — Україна» обговорили американську підтримку України. Він сказав, що підтримка США дозволяє мати продуктивніші перемовини з іншими країнами. Наразі їхня підтримка значно зросла.

Про роботу російської пропаганди після удару по лікарні «Охматдит» розповів очільник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко. Він сказав, що частина українських блогерів несвідомо поширює російські меседжі про важливість перемовин. Це відбувається нібито через банальну неосвіченість блогерів.

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко спростувала міфи, які поширюють про застосунок «Резерв+». Та розповіла про запуск нових застосунків, які мають діджиталізувати українську армію. Зокрема, мова йшла про застосунки «Армія+» та Delta.

Про результати натівського саміту також говорили з народним депутатом Арсенієм Пушкаренком («Слуга народу»). За його словами, цьогорічний саміт набагато вдаліший для України, ніж торішній. Зокрема, цього року нібито вдалось почути багато конкретики щодо майбутнього України у НАТО.


У дискусійній студії «1+1» про результати саміту НАТО говорили з політичними оглядачами Олександром Харою та Володимиром Фесенком, а також з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
113
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду